25n
25N
25N

Com refer el seu jardí per si mateix? Recomanacions de Rabato

Com refer el seu jardí per si mateix? Recomanacions de Rabato
10/03/2020 -

Sap que en els sis acres habituals, pot establir un vertader parc recreatiu i fer-ho vosté mateix, hi hauria un desig? Només una cabanya d’un jardí màgic es distingeix per detalls, accessoris d’alta qualitat i una actitud atenta a tot en el lloc. Sobre com implementar idees no estàndard i canviar completament l’aparença d’una residència d’estiu, li relata Rabato.

Rabato és el lloc que l’ajuda a estalviar els seus diners. Ací sempre trobarà les últimes ofertes de les seues botigues favorites. Busque els volants de Leroy Merlin en rabato.com/es/leroy-merlin.

Com fer senderes del jardí?

La regla principal és no tindre pressa. Un bon jardiner fa camins on la gent camina, no on ell vol. Si bé els hostes i els que són en vacances no delineen els camins, no dissenyen els massissos de flors i els camins, en cas contrari, perdran el seu temps i esforç.

Les parcel·les que han estat esperant que els propietaris visiten durant anys estan molt cobertes d’herba, així que prenga una talladora de gespa si no ha sigut al jardí durant molt de temps.

Si vol plantar alguna cosa, plante un sostre. Les organitzacions que s’ocupen de sostres verds descriuen els avantatges de tal solució: durabilitat, aïllament acústic, etc. D’acord, el principal en eixe sostre continua sent la bellesa. Aquest és un xip que converteix instantàniament només una casa d’estiu en una casa d’elit. El sostre verd “clàssic” està fet durant molt de temps i és bastant car. Però quin resultat!

Pèrgoles i pavellons

Si hi ha una pèrgola al jardí, llavors la resta tindrà un èxit: és fàcil amagar-se de la pluja i estar a l’aire lliure. Des d’un arbre normal, pot crear una cosa única, almenys inusual per a pintar i esmaltar l’estructura.

Pot crear les formes originals de xicoteta grandària. Pot armar una glorieta d’un bon arbre vosté mateix. Pavelló és una opció econòmica, si no hi ha casa de camp, però realment vol eixir al camp. Quan fa bon temps, els pavellons protegeixen del sol, allí pot esperar una curta pluja d’estiu.

El pavelló és, de fet, un bell dosser. Els artesans ho acoblaran amb les seues pròpies mans en un parell de dies, o fins i tot menys. Amb l’ajuda de mobles de vímet i tèxtils lleugers, es creen tant l’estil com l’estat d’ànim. En lloc de cortines pot usar una mosquitera gran.

Si no té ganes de jugar amb els edificis, simplement compre estructures plegables llistes per a usar. Afortunadament, el temps dels pavellons de plàstic que recorden als llocs de carrer s’ha anat.

Mobles del jardí

Un racó llest per a relaxar-se es construeix amb mobles fets d’eucaliptus o rotang, col·locats directament en l’herba davall dels arbres.

A quins mobles donar preferència: decidisca vosté mateix:

• els mobles de fusta s’adapten fàcilment a l’aparença del jardí;
• els mobles de plàstic són fàcils de cuidar;
• els kits de jardí de metall són de confiança i duradors;
• els mobles de vímet es veuen molt bé i duren molt temps;
• els mobles entapissats de poliuretà són còmodes i es poden usar a l’aire lliure.

El problema dels mobles de jardí és un clima canviant. Per tant, està fet de metall, fusta o plàstic. Fiable, però resistent. Compre o cosa coixins suaus que s’amaguen fàcilment davall del sostre en cas de pluja.

Il·luminació del jardí

A la nit, qualsevol jardí es torna màgic si està ben il·luminat. La il·luminació del jardí es divideix en dues categories: funcional i decorativa. El primer designa camins i objectes, el segon converteix el jardí en un conte de fades.

En triar la il·luminació per a un jardí, recorde que, en primer lloc, ha de triar accessoris resistents a la corrosió amb la marca GS TÜV i, en segon lloc, observar les precaucions de seguretat en tendir el cable i enterrar-lo prou profund.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × quatre =