25n
Orgull
Orgull

Com comparar préstecs en línia?

Com comparar préstecs en línia?
27/08/2018 -

Els préstecs en línia van començar sent un servei específic conegut com a préstecs ràpids. Aquests préstecs són aquells que es concedeixen per un termini d’un mes, quasi com si foren un avançament de la nòmina. Es caracteritzen per tenir uns interessos alts i molt pocs requisits, ja que el seu principal objectiu és oferir finançament urgent als clients.

No obstant això, en l’actualitat, és possible aconseguir préstecs en línia de molts altres tipus, des dels de més curt termini com els esmentats anteriorment, com a préstecs més típics de les oficines bancàries que es poden pagar a dos o tres anys o fins i tot fins a quinze anys. En altres paraules, actualment parlar de préstecs en línia és simplement parlar de préstecs en general, ja que rara és l’entitat financera que no oferisca els seus serveis en la xarxa.

Davant aquesta situació, comparar les diferents ofertes i condicions dels préstecs és essencial per a no acabar pagant un preu massa alt, per la qual cosa uns altres ens oferirien per menys. Per a açò, han sorgit diferents comparadors financers. Per exemple, un dels més complets és Matchbanker.es, on pots veure les condicions bàsiques dels préstecs oferits per fins a vuit entitats financeres diferents.

Arribat el moment de la comparació, has de fixar-te en tots i cadascun dels detalls del contracte abans de signar, però com és lògic, si ho feres amb tots els prestadors necessitaries invertir massa temps. Ací et resumim els paràmetres més importants en els quals fixar-te:

TIN

El TIN és l’interés que pagaràs sobre els diners que et presten. Et val per a tenir una idea general sobre el préstec, però no és bo per a comparar préstecs, perquè quan tenen diferents terminis temporals el TIN no ho tindrà en compte.

TAE

És el tipus d’interés que pagaries si tingueres el préstec durant un any. És molt més convenient per a comparar perquè “converteix” tots els préstecs en préstecs d’un any, perquè els compares en igualtat de condicions.
Requisits

En general, un préstec amb requisits: tenir una garantia, tenir nòmina, no estar en ASNEF, etc, serà més barat que un préstec sense ells. Has de valorar que t’interessa. Moltes persones prefereixen pagar una mica més, però no haver de posar una fiança que es puga perdre en cas d’impagament. Per exemple, si demanes un préstec per a dur a terme un projecte empresarial, probablement no vols haver de demanar a un familiar que t’avale, perquè si les coses no eren bé en el negoci i tingueres problemes financers, l’últim que necessitaries és que la teua relació personal amb els teus familiars també es vera afectada pel fet que l’entitat financera els reclame a ells els pagaments. Altres vegades, els usuaris simplement no poden complir els requisits. Per tant, no sempre més requisits és millor, però en valorar-ho cal ser conscient de les diferències de preu.

Seguretat de l’empresa

Tracta d’evitar les ofertes de préstecs fetes per particulars en fòrums d’internet, anuncis classificats, etc. Encara que no sempre, els timadors solen usar aquests mitjans. Per tant, abans de demanar diners i, per descomptat, de fer cap tipus de pagament, assegura’t que estàs tractant amb una empresa legítima. Si tens dubtes, demana’ls el CIF i comprova que són els qui diuen ser.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

15 − sis =