caixa popular

Color i personalitat en la teua vida de la mà de Pilar Masdemont

Com a vertaderes artesanes del món del color aconsegueixen fer màgia en els teus canvis de look

Color i personalitat en la teua vida de la mà de Pilar Masdemont

En el món en el qual actualment ens movem una imatge val més que mil paraules. La primera impressió, la majoria de vegades, és la que explica pel que la teua pròpia imatge diu molt de tu. A tothom li agrada sentir-se bell, atractiu, li agrada transmetre a través de si mateix. La forma de vestir-se, de pentinar-se, de parlar comunica i tot pot ser controlat. Un canvi d’imatge, si es realitza per professionals, és capaç de traure el millor de tu mateix. De les primeres coses que criden l’atenció en una persona és la seua expressió facial i, amb açò, el seu cabell. D’ací la importància de les mans que manegen el teu pèl.

img_8023L’art de la perruqueria és complex perquè encara que es pense que donar el color o fer-se un tall és alguna cosa senzilla, la perruqueria és un treball completament artesanal. Un bon professional fa màgia amb les mans, com pintor que dibuixa sobre el teu cabell una obra d’art. I açò és el que trobaràs en Pilar Masdemont. Amb set locals i trenta professionals, posar-se en les seues mans és tota una delícia. “Quan vaig començar la meua carrera fa ara vint anys cercava ser una mica millor que una perruqueria de barri. En Pilar Masdemont tenim 30 empleades doncs, d’alguna forma en este món sempre hi ha un divo i les dones són les que estan a la seua al voltant. No volia una perruqueria de divos sinó d’il·lusió, de creativitat, de cap”, explicava a València Extra la propietària de la cadena, Pilar Masdemont.

img_8028Eixa creativitat, eixa il·lusió de la qual parla Pilar es veu en cadascuna de les empleades i elles s’encarreguen de transmetre’t la seua passió per l’ofici. Entrar en algun dels seus salons és sentir-te com a casa. Les professionals t’aconsellen en color, del que són especialistes, en tall, en forma… tot després d’haver estudiat no solament les teues faccions sinó els teus gustos, els teus rituals de bellesa, la cura que li atorgues al cabell… Des que entres per la porta s’esforcen a conéixer-te per a aconseguir que et sentes feliç i bonica amb la teua look. A més, en el treball realitzat cerquen tant la cura del teu cabell com el fet que dure en el temps. “El nostre objectiu no és vendre productes per vendre. Cerquem que el client es quede content i feliç després del seu pas pels nostres salons. Treballem amb professionalitat i humilitat, des del cor i l’amor que sentim per la nostra professió, amb esforç, il·lusió i una gran exigència. Estem en contínua formació i treballem amb productes de primer nivell. Som especialistes en color, Pilar Masdemont és color, per la qual cosa tenim els nostres productes a la vista de tots i realitzem les mescles davant dels clients. Sabem el que fem i amb què productes ho fem. A més, aconseguim donar una gran qualitat a un preu assequible”, assenyala Pilar.

img_8069“En els nostres salons, les clientes poden des de menjar o treballar mentre realitzen el seu canvi de look o donen color al seu cabell, fins a eixugar-se elles mateixes el pèl o relaxar-se mentre esperen” comentava la gerent qui també assenyalava que “en img_8073qualsevol dels nostres salons poden trobar la mateixa professionalitat doncs jo mateixa m’encarregue de formar a les meues treballadores. De fet més de la meitat estan amb mi des de l’inici i la resta des de fa més de 15 anys. A més, cada any tenim alumnes en pràctiques de quatre instituts de València i alumnes d’Erasmus de França i Itàlia que vénen a aprendre amb nosaltres”. Entre les formes de treballar que caracteritzen a esta cadena està una comunicació contínua i fluida en la qual totes es comuniquen els canvis, novetats, proves i fins i tot els problemes als quals s’enfronten pel que aprenen unes d’unes altres.

Esta forma de treballar aconsegueix ‘masdemonizar’ a les clientes, fidelitzar-les en el temps doncs la cura que estes professionals posen en el teu cabell fa que una vegada posada en les seues mans no vulgues canviar. A més, Pilar Masdemont cerca d’alguna forma retornar a la societat el que la societat li està lliurant i és per açò que col·labora amb Juegaterapia i anteriorment ho feia amb Pequelucas.

Si cerques un canvi de look, un ‘renovar-se o morir’, un canvi radical… Pilar Masdemont posarà el color en la teua vida, eixe atreviment que et falta, eixe plus que necessites per a mirar-te a l’espill i menjar-te el món. Entra, gaudeix, posa’t en les seues mans i ‘Masdemonizate’.

 

img_8070  img_8068  img_8072


xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos + nou =

Paiporta
certamen de bandes vila de catarroja
Tardor
cultura als barris