25n
Orgull
Orgull

Colomer subscriu un conveni amb Visit València per a promocionar i millorar la imatge de la ciutat

Colomer subscriu un conveni amb Visit València per a promocionar i millorar la imatge de la ciutat
08/07/2021 -

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha signat amb el president de Visit València i regidor de Turisme, Emiliano García, un conveni de col·laboració per al foment de la imatge de la ciutat de València com a referent dels diferents productes com el cultural, urbà, gastronòmic, esportiu, familiar i de negocis (MICE) durant 2021.

Mitjançant aquest conveni, Turisme Comunitat Valenciana destina 675.000 euros perquè Visit València realitze accions de màrqueting dirigides a enfortir el posicionament del municipi.

El titular de Turisme ha ressaltat que “la ciutat de València s’ha convertit en referència en el posicionament de la Comunitat Valenciana, a més d’en un destí cada vegada més competitiu”.

Així, ha assenyalat que “fins i tot en moments complicats ha continuat avançant i modernitzant proposades en matèria turística malgrat les dificultats” i que “el treball que fa Visit València per a avançar no sols en el quantitatiu, també en el qualitatiu, que és molt més important”.

Colomer ha recordat que “enguany València serà seu de la gala Michelin, amb tot el que això significa per al reconeixement i la promoció de la ciutat, que secundem des de Turisme en cogovernança”.

Per part seua, Emiliano García ha destacat que “gràcies als bons resultats del treball, Turisme Comunitat Valenciana ha incrementat l’import de la col·laboració amb Visit València en més d’un 350% des que va arrancar aquesta col·laboració, de 150.000 euros en 2016 a 675.000 en 2021”.

García ha confiat que “malgrat les actuals circumstàncies, esperem que gràcies al ritme de vacunació 2021 puga ser un any clau per a la recuperació del sector turístic” pel que ha recalcat que “és moment per a intensificar la promoció en els mercats internacionals”.

Actuacions emmarcades en el conveni

Visit València durà a terme diferents accions de promoció de productes turístics com l’urbà, cultural, gastronòmic, esportiu, familiar i MICE, a més del desenvolupament d’accions de comunicació i promoció tant en el mercat nacional, com en mercats europeus Itàlia, França, Alemanya i el Regne Unit), i també intercontinentals (Rússia, la Xina i els EUA).

Així mateix, promocionarà conjuntament amb Turisme Comunitat Valenciana la IV Edició del World Paella Day, que tindrà lloc any el 20 de setembre, El Sant Greal i el seu any jubilar.

També s’impulsaran accions vinculades a la gastronomia com Fest/n, Cuina Oberta, La volta al món en 80 plats, a més d’accions vinculades a la promoció de la gastronomia valenciana vinculades a la Guia Michelin Espanya i Portugal 2022 que acull la ciutat de València el 14 de desembre.

Una altra de les actuacions que s’impulsen des d’aquest conveni és la preparació de la Candidatura de València a ser seu dels Gai Games, la visita d’inspecció del qual tindrà lloc entre la segona i tercera setmana d’agost.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × 5 =