25n
25N
25N

Colomer defensa que el turisme remuntarà" després de Gloria: "La vida és caure quatre vegades i alçar-se cinc"

Colomer defensa que el turisme remuntarà" després de Gloria: "La vida és caure quatre vegades i alçar-se cinc"
22/01/2020 -

El secretari autonòmic de Turisme Comunitat Valenciana, Francesc Colomer, ha defensat la capacitat del sector turístic de “remuntar” després dels efectes del temporal Gloria, que ha afectat el litoral de nombrosos municipis valencians, i ha animat al turisme a “donar la millor versió” per a explicar que la destinació Comunitat Valenciana és “una gran fàbrica de felicitat que ha d’estar com més prompte millor en perfecte estat de revista”.

Així s’ha pronunciat Colomer en declaracions als mitjans durant el matí d’inauguració de la Fira Internacional del Turisme (Fitur) de Madrid, des de l’estand de la Comunitat Valenciana, que enguany compta amb un 40% més d’empreses que en l’edició de 2019, un total de 282.

Colomer ha defensat que en Fitur el sector “demostra múscul” i “presenta les seues credencials” i que “la promoció és l’art de la constància”. “Portem quatre fires internacionals des de principi d’any”, ha indicat, per a apuntar que Turisme estarà present al llarg de 2020 en 43 fires en un total de 13 països. Així mateix, durà a terme més de 250 accions amb Turespaña.

Respecte al temporal Gloria, Colomer ha expressat que “el cor és a les nostres platges després dels estralls del temporal” i ha incidit en aquesta “voluntat de remuntar” davant la possibilitat que situacions climàtiques com la d’aquesta setmana “es cronifiquen” i “siguen recurrents”.

Per això, ha instat que el sector turístic “done la seua millor versió”, i ha manifestat que en Fitur, el turisme valencià transmetrà als mercats i a la gent que està començant a prendre decisions sobre les seues vacances que el “fort” de la Comunitat és el sol i platja, i que la Comunitat “remuntarà i a estar puntuals a la cita amb la nostra destinació”. Per això, ha defensat: “Només puc comprometre treball, ganes de remuntar en una societat que està acostumada a això i que davant aquestes situacions s’adoba”.

EXPECTATIVES DE FITUR 2020

Preguntat respecte al nombre de visitants que s’espera en l’estand de la Comunitat, Colomer ha assenyalat que “tot sembla indicar” que creixerà, i ha defensat la necessitat de “deixar en la retina dels visitants la certesa que no defraudarem”.

“En una fira et jugues la reputació, la credibilitat, si parles de paladar, hem de vindre al fet que siga veritat. El millor màrqueting comença en el producte”, ha remarcat, al mateix temps que ha instat a “pontificar la qualitat com a divisa de la Comunitat”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tretze + onze =

Informacion coronavirus
mancomunidad horta sud
diputacion covid19
informacion coronavirus