25n
25N
25N

Colomer: 'El projecte Ruta de la Seda guanya força i popularitat gràcies al prestigi i qualitat de la seua marca'

Colomer: 'El projecte Ruta de la Seda guanya força i popularitat gràcies al prestigi i qualitat de la seua marca'
31/03/2017 -

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, juntament amb la primera tinent alcalde de València, Sandra Gómez i el director executiu de la OMT, Zhu Shanzhong, han clausurat la “VII Reunió del Grup de Treball de la Ruta de la Seda”, que durant dos dies ha reunit a València a representants de 33 països diferents, integrants del Programa de la Ruta de la Seda.

Durant la seua intervenció, Francesc Colomer ha agraït als participants en aquesta trobada transnacional “el seu compromís i esforç per aportar valor i significat a un projecte que va guanyant força amb el temps”.

En aquesta línia, ha assenyalat que “la posició de la marca de la ruta de la Seda en el rànquing internacional evidència el seu prestigi i qualitat”; per a Colomer “la reputació és un passaport per a guanyar el futur i sortejar problemes, per la qual cosa invertir en ella és un gran negoci”. “Una marca -ha continuat- evoca sensacions i habita en el cor de les persones, per la qual cosa hem de fer pedagogia sobre la nostra marca i aprofitar aquestes oportunitats”.

El titular de Turisme ha destacat que “hem d’assumir el repte de liderar i de donar exemple”. Per a Francesc Colomer “la Ruta de la Seda canviarà el món i aspirem al fet que la multilateralitat s’impose en els centres de poder”. Finalment, ha ressaltat que “necessitem un món que realment siga un espill del món i no d’un només rostre”, en aquest sentit, “des del Consell volem seguir apostant per la diversitat i per la pluralitat de diferents formes de ser i de creure, ja que el turisme aporta cultura, tolerància i felicitat”.

Per la seua banda la primera tinent alcalde de València, Sandra Gómez, ha destacat que “des de l’Ajuntament de València, a través de la Fundació Turisme València, ens comprometem a seguir treballant, al costat de l’AVT i la OMT, com a membre actiu del Programa de la Ruta de la Seda, per a salvaguardar el seu llegat històric i aprofitar les oportunitats econòmiques, turístiques, socials i culturals”

“Així mateix, en l’IV Cim Mundial d’Agències de Viatge, que tindrà lloc a València el pròxim mes de novembre i en la qual participaran els principals proveïdors turístics de més de 100 països diferents, proposarem la creació d’un grup de treball de la Ruta de la Seda, juntament amb les Agències de Viatges i els Turoperadors turístics, per a potenciar i maximitzar el turisme entre les ciutats de la Seda, desenvolupar itineraris i comercialitzar productes vinculats a iniciativa”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × quatre =