25n
25N
25N

Colomer destaca que més de 900 empreses i entitats de la Comunitat ja han subscrit el Codi Ètic Valencià

Colomer destaca que més de 900 empreses i entitats de la Comunitat ja han subscrit el Codi Ètic Valencià
15/11/2019 -

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha ressaltat que en aquest moment ja hi ha més de 900 adhesions, entre empreses i organitzacions, que s’han subscrit al Codi Ètic Valencià, “la qual cosa suposa la seua implicació i compromís”.

Així ho ha destacat Francesc Colomer durant la inauguració de l’II Simposi Internacional ‘Ètica del Turisme’ que organitza la Universitat Jaume I de Castelló.

Francesc Colomer ha ressaltat que vincular el turisme a l’ètica és de les “millors coses” que s’han fet en els últims anys i, en aquest sentit, ha assenyalat que la Comunitat Valenciana va per davant d’altres territoris, i això cal examinar-ho “amb audàcia i intel·ligència”.

El responsable de Turisme ha recordat que el codi ètic mundial de turisme aplicat a la Comunitat Valenciana regeix i inspira la Llei de Turisme, Oci i Hospitalitat, aprovada l’any passat per les Corts, i el seu trasllat a la normativa “és un element molt a tindre en compte perquè una llei no canvia el món però si senyalitza els camins de la seua transformació”.

L’II Simposi Internacional ‘Ètica del Turisme’ està organitzat per la Universitat Jaume I de Castelló, en virtut del conveni de col·laboració subscrit amb Turisme Comunitat Valenciana per al desenvolupament d’actuacions relacionades amb el Codi Ètic Valencià.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

12 + setze =