25n
25N
25N

Colomer destaca 'la maduresa i responsabilitat dels agents socials i econòmics del turisme per emetre un missatge d'unitat'

Francesc Colomer destaca que per al pont del Pilar “partim d’una situació relativament positiva”

Colomer destaca 'la maduresa i responsabilitat dels agents socials i econòmics del turisme per emetre un missatge d'unitat'
07/10/2020 -

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha destacat que la signatura de la pròrroga del conveni col·lectiu d’hostaleria de la província d’Alacant “és una magnífica notícia i un gest de maduresa i de responsabilitat dels actors socials i econòmics del món del turisme, que en plena pandèmia han emés un missatge d’unitat i d’acord”.

Així s’ha pronunciat Francesc Colomer després d’assistir a la signatura de la pròrroga del conveni col·lectiu d’hostaleria de la província d’Alacant, al costat dels presidents de l’Associació Empresarial Hostalera de Benidorm, Costa Blanca i Comunitat Valenciana (HOSBEC), l’Associació Empresaris d’Hostaleria i Turisme Marina Alta (AEHTMA), l’Associació Provincial d’Hotelers d’Alacant (APHA), i l’Associació Provincial d’Empresaris d’Hostaleria d’Alacant (APEHA) i responsables d’hostaleria dels sindicats CCOO i UGT.

Colomer ha ressaltat que “aquest acord és un exemple molt interessant per a tota la societat” i ha incidit en què “hem d’observar aquest gest com un fet tremendament positiu en aquest temps, on a vegades hi ha molt de soroll i discrepància”, al mateix temps que ha afegit que “aquest és un exemple d’unitat, de saber què és l’important i el diàleg i consens sempre són grans inversions”.

Previsions Pont del Pilar

Respecte a les previsions d’ocupació per al pròxim pont del Pilar, Francesc Colomer ha assenyalat que “en aquest temps és molt difícil tindre previsions, ja que hi ha moltes reserves d’última hora que condicionaran el resultat final”.

El titular de Turisme ha assenyalat que “són dies que es presenten dinàmics i malgrat que la situació no és com per a traure pit, partim d’una situació relativament positiva en virtut de la situació epidemiològica que estem vivint”.

Colomer ha animat a la ciutadania “a triar la Comunitat Valenciana” per a passar aquests dies, i ha recalcat que “som un destí que presenta diferents atributs i valors per a atraure els ciutadans a descobrir i redescobrir la Comunitat”. En aquesta línia, ha recordat que les persones residents en la Comunitat Valenciana “som uns dels principals emissors per a nosaltres mateixos”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze − 3 =