caixa popular

Colomer destaca la millora de la senyalització turística de la Comunitat en incloure 9 nous senyals homologats en les carreteres

Colomer destaca la millora de la senyalització turística de la Comunitat en incloure 9 nous senyals homologats en les carreteres
01/08/2017 -

El secretari autonòmic de l’Agència Valenciana del Turisme, Francesc Colomer, ha destacat la millora de la senyalització turística de la Comunitat, en incloure 9 nous senyals del Sistema de Senyalització Turística Homologada (SISTHO) en les carreteres de l’Estat que transcorren pel nostre territori.

Segons ha informat Colomer, “des de fa uns dies s’han instal·lat en les carreteres de la Comunitat Valenciana noves senyalitzacions per a informar, identificar i fer més visibles els recursos turístics de l’Albufera d’Anna, el Castell de Montesa i els municipis de Bocairent, Onda i Onil”.

Per al titular de Turisme, aquesta millora de la senyalització ha sigut fruit de la cooperació interadministrativa del seu departament i el Govern central. Segons ha indicat, “la governança col·laborativa ha sigut clau per a aconseguir ampliar el catàleg de recursos i destinacions valencianes senyalitzavbles”.

Colomer ha realitzat aquestes declaracions en el municipi d’Anna, després de reunir-se amb l’alcaldessa, Pilar Sarrión, i part de la corporació municipal.

Aquests nous senyals han sigut validades per la Taula de Directors Generals de Turisme i per la Demarcació Provincial de Carreteres corresponent del Ministeri de Foment, donant aquest últim la seua autorització definitiva.

Requisits per a aconseguir aquesta senyalització

Les destinacions o recursos que pretenguen ser senyalitzats amb aquest sistema de senyalització turística homologat han de complir, entre altres, els següents requisits: tenir una distància inferior a 40 km des del senyal fins al recurs que es pretén senyalitzar; el recurs a senyalitzar ha d’estar protegit/catalogat com a Patrimoni de la Humanitat, BIC, Parc Natural, museu, etc.

A més, han d’existir referències de la destinació en canals d’informació turística i el recurs a senyalitzar ha de disposar almenys de tres serveis turístics d’entre els següents: oficina d’Informació, centre d’interpretació, visites guiades, condícies, pàrquing, restaurants, material informatiu o banys públics.


mostra viva 2018

xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dotze + 9 =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris