caixa popular

Colomer destaca la importància d'impulsar iniciatives que "ressalten el gran potencial turístic i gastronòmic de les comarques d'interior"

Colomer ressalta que des de l’AVT “estem treballant per a impulsar el turisme gastronòmic vinculat al territori”

Colomer destaca la importància d'impulsar iniciatives que "ressalten el gran potencial turístic i gastronòmic de les comarques d'interior"
12/02/2018 -

El secretari autonòmic de la Agència Valenciana del Turisme, Francesc Colomer, ha destacat la importància de “impulsar iniciatives que reivindiquen el gran potencial turístic i gastronòmic de les comarques d’interior de la Comunitat Valenciana”.

Colomer ha realitzat aquestes declaracions durant la presentació de les “Jornades dels Plats de Cullera” que ha organitza la Confederació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de la Comunitat Valenciana, (Conhostur).

El secretari autonòmic de Turisme ha participat en la roda de premsa juntament amb el president de Conhostur, Manuel Espinar; l’alcalde de Requena, Mario Sánchez; l’alcalde d’Utiel, Fernando Benlliure; l’alcalde de Setaigües, Santiago Mes, i l’alcalde de Xera, Alejandro Porter.

El secretari autonòmic ha assenyalat que, des de l’Agència Valenciana del Turisme, “estem treballant per a impulsar el turisme gastronòmic vinculat al territori, perquè volem fer valdre la nostra cuina local, basada en la sostenibilitat, el paisatge i les nostres tradicions”.

En aquesta línia, el titular de Turisme ha posat l’accent que “la gastronomia és un producte transversal que enriqueix tot el catàleg de productes turístics que ofereix al visitant la Comunitat Valenciana”. Segons l’enquesta de la Xarxa Tourist Info la gastronomia destaca com a “factor determinant” en l’elecció de la destinació vacacional, per al 29% dels turistes enquestats.

Del 16 de febrer al 4 de març, 25 locals de Requena, Utiel, Xera i Setaigües ofereixen als seus clients menús especials, amb alguns dels plats de cullera, entrants, postres i vins més representatius d’aquests municipis de les comarques d’Utiel-Requena i La Foia de Bunyol.

Les ‘Jornades dels Plats de Cullera’ formen part de les accions conjuntes de promoció gastronòmica que es van a desenvolupar durant tot l’any 2018 en el marc del conveni de col·laboració entre l’Agència Valenciana de Turisme i Conhostur.

Etiquetes


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

huit − 1 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats
25n Foios