25n
25N
25N

Colomer destaca la importància d''educar en el gust per a potenciar turistes especialitzats, com succeeix en el sector del golf'

L’impacte del Turisme de golf en la Comunitat Valenciana, es xifra en 412,3 milions d’euros i 9.989 ocupacions

Colomer destaca la importància d''educar en el gust per a potenciar turistes especialitzats, com succeeix en el sector del golf'
11/12/2019 -

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha assistit a la presentació de l’informe sobre ‘Turisme de golf a la Comunitat Valenciana’ que s’ha celebrat en el Club Informació.

L’informe ‘Turisme de Golf en la Comunitat Valenciana’ ha sigut elaborat amb la Cambra de Comerç d’Alacant, gràcies al conveni de col·laboració subscrit entre Turisme Comunitat Valenciana i l’Associació d’Empresaris de Camps de golf en la Costa Blanca i la Comunitat Valenciana.

La presentació de l”Informe de Golf’, s’ha realitzat per la representant de la Cambra de Comerç Alacant, María Carmen Pastor. A més, en la presentació també han participat el president de la Diputació d’Alacant, Carlos Mazón, la vicealcaldessa de l’ajuntament d’Alacant, María Carmen Sánchez, el president de l’Associació Camps de golf Costa Blanca i Comunitat Valenciana, Salvador Lucas, i el director del Diari Informació, Toni Cabot, qui ha exercit de moderador de l’acte.

Francesc Colomer ha destacat “la importància d’educar en el gust per a potenciar turistes especialitzats, com succeeix en el sector del golf” i ha ressaltat que “cal trencar els mites i les falses certeses, i per a això cal educar també”.

En aquesta línia, el responsable de Turisme ha posat l’accent que “el golf ha de remuntar la seua imatge i situar-se en l’imaginari col·lectiu en el lloc que li correspon, com a locomotora de turistes i visitants”.

Colomer ha ressaltat que “el golf és un altre motiu que hem d’oferir als mercats, és una proposta de valor diferenciada per a la nostra destinació” i ha assenyalat que “si alguna cosa ens obri al món és un producte com el golf, amb gran atractiu per a mercats internacionals”.

El secretari autonòmic ha manifestat que “el sector presenta hui dades que mostren i demostren el retorn d’aquest producte i, per tant, l’interés per a la nostra economia”.

En aquest sentit, ha recordat que “turisme és més que una indústria, perquè fa possible que la felicitat desembarque en la vida de l’altre” i ha afegit que “per això, hem de demostrar que la nostra destinació funciona, que és hospitalari i que té totes les condicions per a garantir una experiència positiva”.

Segons l’informe presentat, l’impacte del Turisme de Golf en la Comunitat Valenciana, es xifra en 412,3 milions d’euros i 9.989 ocupacions. A més, suposa el 0,37% del PIB de la Comunitat Valenciana, i del 0,48% de l’ocupació.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × 1 =

art en blanc