caixa popular

Colomer destaca el treball de Llíria per vincular el turisme a la seua història i al seu patrimoni

Colomer destaca el treball de Llíria per vincular el turisme a la seua història i al seu patrimoni
31/05/2017 -

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha visitat la localitat valenciana de Llíria acompanyat per l’alcalde de la localitat, Manuel Civera, i del diputat Francisco García Latorre, els qui li han mostrat alguns dels principals recursos turístics del municipi, com l’Església de la Sang, el Museu Arqueològic i els mausoleus romans, on se situarà la nova oficina Tourist Info.

Després de la visita, Colomer ha mantingut una reunió amb la corporació municipal i representants del sector turístic, els qui li han presentat el projecte “Meravelles Llirianes”. En total, són 14 els recursos turístics que es van a presentar davant els ciutadans i d’ells, es triaran 7 com a meravelles llirianes. En aquesta trobada, s’ha tractat la promoció d’aquests recursos, així com actuacions per a donar participació i implicació als ciutadans en aquesta elecció.

En aquest context, el titular de Turisme ha volgut destacar “la necessitat de vincular la identitat del territori a la cultura, al patrimoni i a la història”. Per a Colomer “és important teixir aliances amb les administracions i el sector per a gestionar aquests nous projectes”.

Així mateix, ha afegit que “treballem per a construir un relat i gestionar la motivació de municipis com Llíria, amb interessants iniciatives i amb capacitat per a posicionar-nos en el mercat”.

D’altra banda, Colomer ha agraït l’esforç de recuperació del patrimoni que ha fet Llíria, apuntant al fet que “es tracta d’una acció extraordinària i excepcional que mereix el reconeixement del govern valencià”. “La cerca dels propis prescriptores de la destinació sobre la base dels grans tresors patrimonials que tenim des de la mateixa ciutadania és una experiència magnifica”, ha afegit.

Pel que fa a la nova Tourist Info, el secretari autonòmic ha assenyalat que “es tracta d’un nou espai de gestió de l’experiència turística que permetrà rebre i reencaminar als turistes que vengen a conéixer una de les capitals turístiques de la Comunitat Valenciana”.

A més, ha ressaltat el treball de Llíria per vincular el turisme a la seua història, al patrimoni i a totes les civilitzacions que han passat per l’enclavament, al mateix temps que ha confirmat “la predisposició de l’Agència Valenciana del Turisme a estar al costat de Llíria”.

Per a Francesc Colomer “la cultura és el que ens fa ser diferents en aquest món global” i “el futur depén de posar al capdavant del nostre relat turístic ciutats com Llíria”.

Per la seua banda, l’alcalde de la localitat, Manuel Civera, ha informat que “les obres de la nova oficina Tourist Info estaran acabades en dos mesos, gràcies al treball de totes les administracions implicades”. A més, ha reiterat el posicionament de Llíria com a “referent de turisme cultural”.


xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × dos =

Paiporta
exposicion caps tallats
certamen de bandes vila de catarroja
Tardor
cultura als barris