25n
25N
25N

Colomer defensa l'oci segur i responsable com a part de la marca turística de la Comunitat Valenciana

El secretari autonòmic de Turisme participa en la presentació de la campanya ‘La indústria de la felicitat’, de la Federació d’Oci i Turisme de la Comunitat Valenciana

Colomer defensa l'oci segur i responsable com a part de la marca turística de la Comunitat Valenciana
30/07/2020 -

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha destacat la importància del sector de l’oci dins de la marca turística de la Comunitat Valenciana perquè és un factor fonamental d’inspiració al viatge.

El secretari autonòmic ha participat en la presentació de la nova campanya de publicitat de la Federació d’Oci i Turisme de la Comunitat Valenciana ‘La indústria de la felicitat. Consum. Oci. Turisme. Gaudeix-los, prevalent mesures de seguretat’, al costat del president de l’entitat, Víctor Pérez, el seu secretari general, Juanjo Carbonell, a més del president de l’associació de consumidors Avacu, Fernando Móner.

El secretari autonòmic ha reivindicat la importància i professionalitat del sector de l’oci reglat, tant nocturn com diürn, que compleix amb els protocols de seguretat sanitària i de qualitat, com els determinats pel ICTE, Institut de Qualitat Turística d’Espanya. “No es pot generalitzar, no poden pagar justos per pecadors”, ha afirmat.

Francesc Colomer ha assegurat que “tant empresaris i professionals com a clients han de tindre la màxima responsabilitat i existeix una normativa i un règim sancionador per a insistir en la pedagogia de la prudència”.

El secretari autonòmic de Turisme ha insistit en la importància d’aqueixa pedagogia també per a referir-se a la reunió mantinguda aquest dijous al costat del president de la Generalitat, Ximo Puig, amb 24 cònsols de diferents països per a explicar les mesures de seguretat aplicades per a garantir que la Comunitat Valenciana és una destinació turística segura.

Protocols de seguretat en els habitatges turístics

El secretari autonòmic de Turisme ha reivindicat també l’esforç realitzat pels gestors d’habitatges turístics reglats per a oferir les majors garanties de qualitat i seguretat als usuaris.

Francesc Colomer ha comprovat com s’apliquen els protocols de desinfecció prèvia al lliurament de claus, presa de temperatura als clients abans de l’entrada i posada a la seua disposició de gel hidroalcohólico i informació útil de seguretat.

El secretari autonòmic ha visitat un dels apartaments turístics de l’Associació d’Habitatges de Lloguer per a Estades Curtes de València.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × un =