25n
25N
25N

Colomer defensa un 'consum moderat i responsable' durant les festes nadalenques

Colomer defensa un 'consum moderat i responsable' durant les festes nadalenques
05/12/2019 -

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, i el president de Fotur, Víctor Pérez, han presentat la campanya per a xarxes socials sobre consum moderat de cara a les pròximes festes nadalenques.

Aquesta campanya compta amb el suport i la difusió de djs i sales de festa d’Alacant, Castelló i València per a conscienciar als joves sobre el consum moderat.

Francesc Colomer ha destacat “la importància d’establir una aliança de col·lectius i entitats compromeses amb alguna cosa que ens concerneix a tots, perquè el turisme és una història coral on tots han d’assumir el seu paper amb responsabilitat”.

A més, Colomer ha assenyalat que “l’oci juga un paper fonamental per a entendre els qui som, però també per a contribuir a la nostra economia, ocupació i posicionament” i ha recalcat que “cuidar el consum responsable ha de ser un compromís absolut de tots”.

El responsable de Turisme ha posat l’accent que “aquests valors són absolutament compatibles amb la indústria turística i d’oci que volem construir, perquè tot el que fem pels joves té a veure amb la societat que vulguem i aconseguim per a demà”.

La campanya sobre consum responsable està impulsada per Fotur i Turisme Comunitat Valenciana, i compta amb el suport d’Avacu i Ocu.

Aquesta campanya busca impactar en els i les joves a través de les xarxes socials i arranca amb motiu de les festes nadalenques a l’ésser una època de major consum, però tindrà una continuïtat amb la seua difusió en els principals festivals musicals que se celebren en la Comunitat Valenciana.

Col·laboració de dj’s i productors

L’espot de la campanya s’ha rodat amb dj’s i productors de locals d’oci, festivals i mitjans de comunicació en llocs de València, com l’edifici Veles e Vents, la Ciutat de les Arts i les Ciències o el Portet de Marina Beach, amb l’objectiu d’aprofitar i promocionar la ciutat.

Entre els dj’s i productors que han participat destaca Luis López, ràdio-dj dels 40 Principals; Dj Suri, dj i productor, resident de la Sala Desig 54; Mónica X, dj i productora des dels 90, coneguda per les seues actuacions en el programa Cròniques Marcianes, de Telecinco; Marien Baker, la dj valenciana més internacional quant a música techno; Kike Degrace, i Víctor Pérez, company del segell discogràfic VFV, i de PRODJ CV.

Aquesta campanya està oberta i és inclusiva, per la qual cosa, a partir de la presentació, podrà participar qualsevol dj, productor, o qualsevol persona influent o influencer amb els seus vídeos, que es pujaran a Instagram i a la pàgina web de la campanya.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

6 − tres =

art en blanc