25n
25N
25N

Colomer assegura que la taxa turística "no està damunt de la taula"

Colomer assegura que la taxa turística "no està damunt de la taula"
06/08/2019 -

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha lamentat que el debat sobre la implantació de la taxa turística siga una “sort de maledicció” perquè és “recurrent” malgrat que “mai va succeir”. Per això, ha remarcat que eixe model “no està damunt de la taula” i no va formar part dels acords del Botànic II: “Això és una certesa i no està en el full de ruta formal d’aquest govern”.

Així ho ha afirmat el socialista a preguntes dels periodistes respecte a la seua postura en relació a la implantació de l’impost, després de mantenir una trobada amb el president de la Diputació d’Alacant, Carlos Mazón (PP), qui ha emfatitzat la seua “absoluta” i “per sempre” negativa a la taxa.

“No crec en la taxa”, ha subratllat Colomer, que ha explicat que la seua posició és contrària per “molts motius: Criteris econòmics, criteris socials, de justícia, filosòfics; d’un concepte del turisme que tinc per a bé o per a mal i en les quals no entren aranzels per al qual ve de fora”. Ha argumentat així que el turista és “una benedicció”.

No obstant això, el titula de Turisme CV ha destacat que els qui aposten per un altre model “tenen tot el respecte”. Ha demanat, això sí, un debat “total i racional” en el qual s’aborde per què i el per a quin i amb quins objectius.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × 1 =

premios go valencia
ficcions 2019-2020