25n
Orgull
Orgull

Colomer apunta a l'inici de la normalització del mercat britànic en la Comunitat Valenciana després de l'alçament de la quarantena als britànics

Els britànics completament vacunats podran viatjar a la Comunitat Valenciana sense patir quarantena al seu retorn

Colomer apunta a l'inici de la normalització del mercat britànic en la Comunitat Valenciana després de l'alçament de la quarantena als britànics
19/07/2021 -

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha destacat que “les noves mesures d’eliminació de restriccions als viatgers britànics vacunats amb la dosi completa estimularan la dinàmica d’aquest mercat en la Comunitat Valenciana i ens permetrà veure amb esperança el futur”.

Segons ha apuntat Colomer “s’evidencia ja que hi ha un increment de vols procedents del Regne Unit a l’agost i setembre a la Comunitat Valenciana”, fins i tot algunes aerolínies com Ryanair han decidit mantenir les mateixes línies que l’any anterior a la pandèmia, en 2019.

En aquest sentit, el titular de Turisme ha volgut manifestar que “les dades ens traslladen la percepció que els turistes britànics es mantenen fidels al nostre destí i fins i tot les cerques d’algunes zones són més elevades que en anys previs a les conseqüències del coronavirus”.

Amb això, Colomer apunta a l’inici de “la normalització del mercat britànic en la Comunitat Valenciana i, sobretot, en la Costa Blanca”, destí en el qual aquest mercat representa el 87% dels turistes estrangers que rep.

Cal assenyalar que a partir del 19 de juliol els britànics que estiguen completament immunitzats i hagen rebut la segona dosi de la vacuna 14 dies abans d’emprendre el viatge poden volar a destinacions en ambre, entre els quals s’inclou Espanya, sense haver de patir quarantena al seu retorn a Anglaterra.

D’altra banda, el secretari autonòmic de Turisme ha assegurat que “el mercat britànic continua sent un mercat volàtil, ja que solen reservar amb molta antelació i les circumstàncies actuals no li ho permeten en aquests moments”.

En aquest context, Colomer ha volgut posar l’accent que “enguany hem de seguir centrats en el mercat nacional encara que sense renunciar a altres mercats” i ha afegit que les noves mesures del Govern britànic “sens dubte ajuden a estimular aqueix mercat que per a nosaltres és molt important”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

sis − tres =