25n
25N
25N

Colomer aposta per desenvolupar el sector turístic en el marc de la innovació a través d'Invat.tur Emprén

Colomer agraeix la contribució d’aquest tipus d’iniciatives innovadores per la seua contribució al desenvolupament de la zona i a la vertebració del territori

Colomer aposta per desenvolupar el sector turístic en el marc de la innovació a través d'Invat.tur Emprén
09/01/2018 -

El secretari autonòmic de l’Agència Valenciana del Turisme, Francesc Colomer, ha destacat l'”aposta de la Generalitat per desenvolupar el sector turístic en el marc de la innovació a través del programa Invat.tur Emprén”.

Francesc Colomer ha realitzat aquestes declaracions durant la visita a les empreses participants en la primera edició d’Invat.tur Emprén en la província de Castelló, per a conèixer in situ els projectes emprenedors.

En concret, Colomer ha visitat a Torres-Torres el Racó de Pau, de Santiago Blandí; el projecte Sintelsys d’Adrian Banu en La Vall d´Uixò; els projectes eBrickhouse de Teresa Gallego, Descobreix Alcossebre, de Leticia Lorente, i eStubike de Áxel Pena, en la Universitat Jaume I de Castelló (UJI).

Cal assenyalar que la primera edició d’Invat.tur Emprén en la província de Castelló va tenir lloc del 4 d’abril al 13 de juny de 2017, es va impartir en les instal·lacions del coworking Efecte a Vila-real i d’ell van eixir 12 projectes empresarials innovadors i tecnològics.

El secretari autonòmic ha agraït “la contribució d’aquest tipus d’iniciatives innovadores per la seua contribució al desenvolupament de la zona i a la vertebració del territori” i ha apostat per impulsar “el desenvolupament de projectes en àmbits més propers”.

En aquesta línia, Francesc Colomer ha destacat “el compromís de l’Agència Valenciana del Turisme amb l’economia col·laborativa i la nostra aposta pel desenvolupament del sector turístic en el marc de la innovació” i ha posat l’accent que “Invat.tur Emprén persegueix l’objectiu de fomentar i facilitar l’emprenedoria en turisme de base tecnològica i innovadora”.

Així mateix, ha apuntat la necessitat d’un “compromís ferm de l’administració amb qui té idees i aposta pel turisme”. Per això, ha assenyalat que des de l’Agència Valenciana del Turisme “donem suport al talent des de la innovació, inclusió i accessibilitat, perquè aquestes són les nostres línies de treball, i esperem que els projectes participants s’assenten, es consoliden i tiren endavant”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

onze + tres =

bombers
CCCC
Valencia activa