25n
Orgull
Orgull

Els col·legis públics de Torrent, llestos per a l'inici del curs 2019/2020

Els col·legis públics de Torrent, llestos per a l'inici del curs 2019/2020
05/09/2019 -

A pocs dies per a l’inici del curs escolar, l’Ajuntament de Torrent ultima les actuacions de millora que es realitzen al llarg d’estiu en els centres públics educatius de la ciutat. El consistori, a través de l’empresa municipal Nous Espais, i emmarcat en el pla Edificant de la Conselleria d’Educació, està efectuant millores en els col·legis, com a obres de perfeccionament de l’eficiència energètica, canvi de finestres, adequació de banys i vestuaris, renovació del clos o millora de patis i pistes esportives.

Les reformes ja estan finalitzades o a punt de fer-ho en tots els centres, a excepció d’algunes actuacions en els CEIP Sant Joan Baptista i Sant Pacual, en els quals es treballa perquè “estiguen acabades al principi de curs al més prompte possible i, en cap cas, afectaran el desenvolupament normal de les classes ni a la seguretat dels xiquets i xiquetes”, explica la regidora d’Educació, Patricia Sáez.

Així, en el Sant Pasqual s’estan executant actuacions de millora en el gimnàs (paviment esportiu), així com el canvi del tancament exterior. Això últim també s’ha realitzat en el Miguel Hernández, Federico Maicas i Antonio Machado. Igualment, en l’El Vaig moldre ja s’ha finalitzat el clos del centre, al mateix temps que s’ha creat un nou accés al pati.

En Sant Joan Baptista s’han canviat les finestres de tot el centre (edifici de Primària, Infantil i administració) per a optimitzar l’aïllament i contribuir en la reducció de despesa energètica.

En Lope de Vega s’ha pintat l’exterior i està pendent de remodelar el clos. Finalment, en Joan XXIII s’han renovat els vestuaris i el gimnàs.

La regidora d’Educació, Patricia Sáez, i el regidor de l’àrea de Sostenibilitat i Habitatge, Francisco José Arnau, han visitat aquesta setmana els col·legis per a comprovar el procés de les reformes, “que estan orientades a millorar les condicions de cada centre, perquè el pròxim curs l’alumnat puga gaudir d’unes instal·lacions en les millors condicions i concordes a totes les seues necessitats educatives”, assenyala Sáez.

Al marge d’aquestes millores, el pròxim curs escolar començarà a Torrent amb novetats, com la creació d’una nova aula d’infantil pública de 2 a 3 anys en el CEIP Verge del Rosari. Per part seua, l’IES Veges-los e Vents posa en marxa la nova aula CYL (Comunicació i Llenguatge), dirigida a xiquets i xiquetes de secundària amb necessitats específiques del llenguatge.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

14 + 18 =