caixa popular
caixa popular
caixa popular

El col·legi municipal Professor Santiago Grisolía celebra el seu 30 aniversari

El col·legi municipal Professor Santiago Grisolía celebra el seu 30 aniversari
03/12/2018 -

La comunitat educativa del col·legi municipal Professor Santiago Grisolía compleix 30 anys i, entre les activitats organitzades amb motiu de l’aniversari, la direcció del centre ha muntat una exposició amb fotografies d’aquestes tres dècades. La regidora d’Educació, María Oliver, ha visitat la mostra i ha recordat «la importància que té l’educació pública en el desenvolupament d’aquest país». A més, el servici d’Educació de l’Ajuntament col·labora amb el personal del centre d’Algirós per realitzar un documental sobre la seua història i evolució.

El col·legi Santiago Grisolía, situat al carrer de Campoamor, al districte d’Algirós, és un centre d’educació inclusiu i plurilingüe d’Infantil i Primària, on l’alumnat rep formació en anglés, valencià i castellà. Coincidint amb les seues tres dècades de vida, enguany s’han millorat els accessos i els banys per adaptar-los a persones amb mobilitat reduïda.

Al centre es realitzen programes com ara ‘Es busquen valents’, per sensibilitzar sobre l’assetjament escolar, o ‘La sostenibilitat al plat’, sobre els avantatges d’una alimentació saludable i ecològica. En eixe sentit, el d’Algirós és un dels 122 centres educatius que té un projecte d’hort escolar, dedicat a la plantació, cultiu i recol·lecció de diverses espècies de plantes, com a vehicle d’aprenentatge i motivació. A més, en col·laboració amb la Generalitat, duu a terme l’activitat ‘Practica el fruiting’, amb la qual es fomenta el consum de fruites, especialment de temporada, entre els més xicotets.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tretze + vint =

amic valencians
massamagrell 25n
medioambiente torrent
massamagrell 25n
amic valencians