caixa popular

El col·legi San Enrique de Quart de Poblet, nominat en els Premis Nacionals de Màrqueting Educatiu

El col·legi San Enrique de Quart de Poblet, nominat en els Premis Nacionals de Màrqueting Educatiu
03/01/2018 -

El col·legi de San Enrique de Quart de Poblet ha sigut nominat en els Premis Nacionals de Màrqueting Educatiu. En concret, va realitzar un dels 10 millors vídeos en els II #PremiosME i ha sigut reconegut nacionalment per la seua labor en la difusió educativa.

El màrqueting és alguna cosa habitual en moltes empreses, des del sector tecnològic al màrqueting d’una empresa familiar, fins i tot en educació. El màrqueting educatiu és la forma de comunicar-se amb les famílies, d’ensenyar-los el que els alumnes realitzen, i de mostrar-los un projecte educatiu que els fa únics. Mitjançant el Màrqueting Educatiu els col·legis tracten d’ajudar pedagògicament al seu entorn, oferint el millor d’ells mateixos.

“Per a molts el màrqueting es confon amb la publicitat, però no ho és, no es tracta de vendre sinó d’ensenyar, mostrar el que un col·legi és, la qual cosa es fa en el dia a dia, ensenyar als pares el que som i el que fem” ens comenta Francesc Nogales, docent del Col·legi San Enrique que és actualment finalista en els II Premis Nacionals de Màrqueting Educatiu #PremiosME

Ells es defineixen com un col·legi familiar, amb una forta aposta per la innovació, l’educació basada en projectes, el treball cooperatiu i l’ús de les noves tecnologies. La realitat és que a nivell nacional han sigut reconeguts i se situen a l’una que centres com Montserrat de Barcelona, el Liceu Europeu de Madrid o el col·legi San José del Parc Maristas de Madrid en M.I.

El seu vídeo i la campanya del curs passat “No et rendisques, marca la diferència” en la qual van aconseguir la col·laboració de cantants com Pimpinela, José Manuel Casañ o Lucrecia (Clan TV), esportistes com Carlos Soler (València CF) o Rafa Martínez del València Basket entre altres, els ha permés ser seleccionats a nivell nacional entre més de 450 centres participants i 650 candidatures en els Premis Nacionals de Màrqueting Educatiu i és el reconeixement a la seua labor informativa amb les famílies, i a la difusió visual del seu treball i metodologia en el camp de l’ensenyament.

“Per al nostre col·legi és fonamental la implicació de les famílies i els pares, la seua ajuda en projectes, activitats diàries i celebracions… El Màrqueting Educatiu ha de permetre que les famílies sàpien i coneguen la vida de l’aula dels seus fills, que entren i somien amb els xiquets. El vídeo que ha rebut aquest reconeixement es va poder fer gràcies a la col·laboració de molts pares i mares, professors i comunitat educativa del centre” són paraules del professor Francesc Nogales que defineixen la visió innovadora i peculiar d’aquest col·legi que hui en dia “marca la diferència” a Espanya.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

catorze − 5 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats
25n Foios