25n
25N
25N

El Col·legi Municipal Fernando de los Ríos compleix 40 anys

El Col·legi Municipal Fernando de los Ríos compleix 40 anys
27/11/2019 -

El Col·legi Municipal Fernando de los Ríos, un dels tres col·legis de gestió pública directa de l’Ajuntament de València, celebra el seu 40 aniversari el pròxim divendres 29 de novembre. Dins de les activitats que giren entorn del Dia Internacional de la Ciutat Educadora, el Fernando de los Ríos commemora la seua obertura en el barri de Malilla amb un acte institucional al qual acudirà la regidora d’Educació, Maite Ibáñez, i que suposarà el retrobament dels que han sigut alumnes del centre durant aquestes quatre dècades.

La trobada se celebrarà entre les 19:00 i les 23.00 hores. D’una manera oberta i lúdica, tornaran a veure’s les cares famílies, alumnes, professorat i autoritats que han mantingut relació amb el col·legi des dels seus orígens. Així mateix, s’habilitarà una exposició de fotografies de les diferents promociones del CM Fernando de los Ríos, així com d’alguns dels objectes que s’utilitzaven antany. Cal esmentar, que es podrà accedir amb llibertat a les aules.

HISTÒRIA I ACTUALITAT

L’any 1979 el Col·legi Municipal Fernando de los Ríos va obrir les seues portes. Es tracta d’un centre de titularitat de l’Ajuntament de València, que posseeix tres unitats d’Educació Infantil i sis d’Educació Primària. En l’actualitat, compta amb un total de 193 alumnes.

A més de disposar de diferents dotacions, gràcies a les aportacions del seu personal docent i amb el suport del seu consell escolar, el centre ofereix un gran nombre d’activitats complementàries: projecte d’hort escolar; projecte de megafonia (dirigit a treballar objectius relacionats amb l’escolta, l’atenció, el reconeixement auditiu i l’expressió oral); Lipdub (participatiu en el qual col·labora tota la comunitat educativa, en la música i el moviment); Mindfulness (destinat a observar el moment present i la consciència), projecte tertúlies literàries (dirigit a tota la comunitat educativa que setmanalment es reuneixen per a treballar textos literaris), projecte ‘Fent escola, fent cooperativa’, projecte de ràdio escolar i projecte d’aprenentatge cooperatiu.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze + disset =

art en blanc