25n
25N
25N

El col·legi Domus de Godella ajuda a una ONG a recaptar 10.000 € per a la construcció d'un pou en un poblat de Kenya

El col·legi Domus de Godella ajuda a una ONG a recaptar 10.000 € per a la construcció d'un pou en un poblat de Kenya
27/06/2019 -

L’ONG valenciana Ekalakala Niños Felices ha recaptat, a través del Col·legi Domus de Godella, un total de 10.000 euros per a la construcció d’un pou d’aigua en el poblat kenià de Ekalakala, situat a 140 quilòmetres al nord-est de Nairobi.

Aquesta ONG va ser, que va ser fundada en 2016 per les germanes, i exalumes del col·legi Domus, Sofia i Alex Linares Van der Lem, ha permès cobrir diferents objectius educacionals. Com ja ens van explicar representants del col·legi en els micròfons de Ràdio Godella, a través de l’ajuda humanitària han aconseguit inculcar valors i conscienciar a l’alumnat sobre la problemàtica per a l’accés a l’aigua que existeix en moltes regions del planeta, un bé cada vegada més escàs i preuat. Durant tot el curs, els estudiants de 1r de Batxillerat han organitzat diferents iniciatives (sopar solidari, venda de polseres, concursos, carrera solidària, crowfunding) a través de les quals han aconseguit recaptar la quantitat necessària i treballar valors tan importants com la solidaritat i la generositat amb els més necessitats.

Després de tot un any de treball s’ha posat la guinda al projecte d’ApS (Aprenentatge per Servei) iniciat el setembre passat en les assignatures d’Economia i Geografia. Un projecte que consisteix en una proposta educativa que combina processos d’aprenentatge i de servei a la comunitat per a implicar els alumnes en necessitats reals de l’entorn amb la finalitat de millorar-lo. L’ApS summa intencionalitat curricular i intencionalitat solidària amb una utilitat social.
I gràcies a les diferents iniciatives desenvolupades durant el curs s’ha aconseguit recaptar els 10.000 € necessaris per a la construcció d’un pou que possibilitarà l’accés a l’aigua a tota la població d’Ekalakala, a Kenya.

L’acte de lliurament del xec amb els 10.281 euros recaptats es va realitzar el passat dilluns 17 de juny en el col·legi Domus. L’encarregada de rebre-ho va ser l’exalumna i representant de l’ONG, Sofia Linares Van der Lem. A més, es va comptar amb la presència del regidor de l’Ajuntament de Godella, Fernando Oliveros, i de l’Inspector d’Educació, Enrique Cebolla.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 − catorze =