25n
25N
25N

El Col·legi de Metges de València serà punt de vacunació per al personal facultatiu d'exercici privat

El Col·legi de Metges de València serà punt de vacunació per al personal facultatiu d'exercici privat
10/02/2021 -

El Col·legi Oficial de Metges de València (ICOMV) serà punt de vacunació per al personal mèdic d’exercici privat, segons s’ha acordat durant la reunió que la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, ha mantingut aquest matí amb la Dra. Mercedes Hurtado i el Dr. Pedro Ibor, presidenta i vicepresident de la institució col·legial.

Durant la trobada, els representants de l’ICOMV han exposat que es vacune al col·lectiu de professionals de la Sanitat privada amb la mateixa prioritat que a la resta del personal mèdic que treballa en primera línia i han oferit la seu col·legial com a infraestructura on fer-ho.

D’aquesta manera, una vegada ultimada la logística i contrastats els llistats del personal a vacunar, la Conselleria desplaçarà a professionals d’infermeria i tècnics a l’ICOMV per a procedir a immunitzar als metges d’exercici privat que manquen de mútua i que consten en la relació elaborada pel Col·legi de Metges de València.

El procés de vacunació es realitzarà seguint els criteris definits pel Ministeri de Sanitat de manera coordinada amb les Comunitats Autònomes.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

7 + tres =