25n
25N
25N

Els col·lectius de majors de Puçol es preparen per a tornar a la normalitat

Els col·lectius de majors de Puçol es preparen per a tornar a la normalitat
01/06/2021 -

Representants de les associacions de la tercera edat s’han reunit en l’Espai Social dels Majors amb el regidor José María Esteve i l’alcaldessa Paz Carceller per a reiniciar les activitats municipals. Encara que alguns serveis ja s’han représ, el retorn a la normalitat s’anirà fent respectant sempre les mesures marcades per la Generalitat Valenciana respecte a la COVID-19.

Asvat, UDP i Club de Convivència són els col·lectius locals formats pels majors de Puçol. El seu principal punt de trobada se situa en la plaça del País Valencià, l’Espai Social dels Majors. Allí es van reunir el 27 de maig amb l’alcaldessa i el regidor de Benestar Social al cap d’un any sense reunions de treball.
L’objectiu de la trobada era repassar les activitats per als majors que s’han posat en marxa ja i les que ho faran després de l’estiu, a més de presentar els nous projectes i recollir propostes de les associacions.

Des del 13 de maig està obert l’Espai Social dels Majors, de dilluns a divendres a la vesprada, de 16 a 20 hores. Un lloc que compta amb cafeteria, sala de televisió i taules de jocs i que està obert amb les mesures de seguretat que marca Sanitat: presa de temperatura a l’entrada, hidrogel en totes les taules, màscara obligatòria i aforament limitat.
«També està funcionant el servei de fisioteràpia de manera presencial i tenim dos tallers en marxa de manera telemàtica: el de la memòria i el de l’ús del mòbil», explica José María Esteve. «Però tenim previst iniciar al setembre les inscripcions per a la resta de cursos i tallers que tornaran a funcionar a l’octubre, inclosos el ball i la gimnàstica».

La reunió també va servir per a presentar Persones majors en marxa, la col·laboració entre l’Ajuntament de Puçol, CaixaBank i l’obra social «la Caixa», mitjançant la qual s’editarà un manual i un vídeo amb els quals fomentar l’exercici entre els majors de la població.

«Va ser una presa de contacte molt relaxada després de tant de temps sense veure’ns i, a més d’explicar els projectes municipals, estem a l’espera que ens facen arribar les seues pròpies propostes en les pròximes trobades», finalitza el regidor.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

10 + 12 =