25n
25N
25N

El col·lectiu faller de Llíria acorda no celebrar les Falles enguany

Es posposen les celebracions a 2022 i es mantindran les representants de la festa

El col·lectiu faller de Llíria acorda no celebrar les Falles enguany
10/06/2021 -

Llíria no celebrarà enguany les Falles de 2021. En la reunió celebrada anit amb la presència de representants de l’Ajuntament i de Junta Local Fallera, i dels presidents de les sis comissions de la localitat, es va adoptar aquesta decisió per unanimitat de totes les falles del municipi. Així, en l’acord també es va emplaçar a començar a treballar ja en la setmana fallera del pròxim exercici.

La incertesa per la situació sanitària i el format que podrien tindre aquestes celebracions enguany, ha motivat que s’haja preferit posposar la festa a 2022, a l’espera d’un moment més favorable.

També s’ha acordat que les falleres majors de Llíria i les seues corts d’honor, així com les persones representants de les comissions, es mantindran en el càrrec fins a l’any vinent.

Igualment, des de Junta Local Fallera s’està estudiant la possibilitat de celebrar algun acte, al llarg d’enguany, per a anar reactivant la festa entre les comissions i sempre adaptats als protocols sanitaris marcats en el moment.

Finalment, l’Ajuntament i la Junta Local Fallera de Llíria manifesten una vegada més el seu compromís amb les Falles, per a continuar promovent aquesta festa única i universal de la Comunitat Valenciana, manifestació d’un dels nostres més importants costums festius i culturals, i en suport a tots els sectors implicats en aquestes celebracions.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 − cinc =