25n
25N
25N

Forma part de Col·lab, el nou espai col·laboratiu de Las Naves

Forma part de Col·lab, el nou espai col·laboratiu de Las Naves
03/03/2017 -

Las Naves, Centre d’Innovació Urbana de l’Ajuntament de València, ha obert una convocatòria pública perquè els interessats i interessades puguen presentar-se al programa i obtenir un lloc per a treballar en aquest espai, amb la possibilitat també de rebre mentorització.

Aquest matí s’ha presentat a Las Naves el nou espai col·laboratiu Col·lab, un espai de creació i innovació, destinat a aquells emprenedors i emprenedores que conceben idees de transformació social i que volen respondre als reptes de la ciutat de València en matèries com la mobilitat, l’energia, l’agroalimentació, la salut i la cultura.

Segons ha explicat el Director de Las Naves, Rafa Monterde, l’objectiu de Col·lab és «albergar els projectes que puguen, entre altres factors, generar ocupació de qualitat, promoure l’equitat i la inclusió, la transparència i la participació, creant oportunitats per a l’economia social i l’emprenedoria innovadora. Volem canviar la nostra ciutat, i volem que aquest espai siga un laboratori de creació col·lectiva per a dur a terme eixe canvi. La innovació que busquem pot tenir moltes formes: en la idea, al procés, en l’ús de ferramentes existents o en qualsevol combinació d’aquestes. Però, sobretot, busquem idees realment disruptives i, per tant, l’impacte econòmic, ambiental i social dels projectes serà el fonament per a l’elecció».

La participació en el programa Col·lab -a través d’una convocatòria pública- està concebuda per a compartir el coneixement i la creació i interconnectar amb els altres, construint xarxes. «Estar al Col·lab no és treballar en un despatx compartit, és pertànyer a la comunitat d’innovació transformadora de València», ha assenyalat Monterde.

Al programa podran participar persones individuals, equips, empreses de nova creació, startups, pimes, cooperatives, així com membres d’estructures més grans -empreses, institucions públiques, universitats, ONG’s, etc.- amb la intenció de fomentar l’intraemprenedoria. Depenent de les característiques de cada projecte, podrà instal·lar-se al Col·lab durant un període d’entre 6 i 12 mesos, amb possibilitat d’ampliació de 6 mesos més, prèvia revisió del projecte en si. A més, diferents professionals i institucions estaran disponibles per a facilitar acompanyament i mentorització, i així poder, per exemple, consultar qüestions d’estratègia, comunicació, gestió d’equips, legalitat, finançament, responsabilitat social empresarial, sostenibilitat o impacte social dels projectes.

Las Naves, a més, es compromet a servir de connexió per a facilitar als i les membres del Col·lab l’accés cap a fora -en l’àmbit local, nacional o internacional- a entitats, recursos i coneixement; és a dir, servirà de plataforma per a expandir els projectes i fer-los viables.

Les sol·licituds per participar en el programa es poden enviar a l’adreça collab@lasnaves.com adjuntant tota la informació rellevant de les propostes. Per obtenir més informació es pot accedir al Perfil del Contractant de la web www.lasnaves.com

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres + 2 =