valencia turisme fitur 2019

La Policia Local de Burjassot incorpora tres desfibril·ladors als seus nous cotxes patrulla

La Policia Local de Burjassot incorpora tres desfibril·ladors als seus nous cotxes patrulla
14/01/2019 -

En la presentació oficial dels nous vehicles, híbrids i elèctrics, que s’acaben d’incorporar a la flota de la Policia Local de Burjassot, es van presentar també els nous desfibril·ladors amb els quals s’ha equipat a part dels cotxes patrulla de la PLB. En total, s’han adquirit tres DESA (desfibril·ladors externs semiautomàtics) portàtils.

Aquests aparells diagnostiquen i tracten la parada cardiorrespiratòria quan es deu a la fibril·lació ventricular (en la qual el cor té activitat elèctrica però no efectivitat mecànica) o a una taquicàrdia ventricular sense pols (en la qual hi ha activitat elèctrica però el bombament sanguini és ineficaç). Els DESA restableixen un ritme cardíac efectiu elèctrica i mecànicament.

L’alcalde, Rafa García i el regidor de Policia, Manuel Pérez Menero, van atendre les explicacions sobre el funcionament dels nous desfibril·ladors, per part del Comissari Cap, Javier Collado. Per a García, “comptar amb aquest equip sanitari en la Policia Local és de vital importància i mai millor dit lloc que, en nombroses ocasions, són els agents municipals els primers a arribar al lloc d’un accident, un sinistre o una alarma per malaltia. A vegades, en aqueixes circumstàncies, i en un cas de parada cardiorrespiratòria, sense un desfibril·lador, el percentatge de supervivència disminueix. Així que comptar amb aquest material pot suposar salvar la vida d’un ciutadà o ciutadana, arribat el cas”.

Part dels agents de la PLB ja tenen la formació necessària per a poder fer ús d’aquests desfibril·ladors, mentre que progressivament, la formació s’anirà estenent a la totalitat de la plantilla.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc + cinc =

exposicion caps tallats
punt cat
fitur lliria
fitur valencia turisme
fitur torrent
exposicion caps tallats
cultural valencia
fitur 2019 omtinyent
bienal mislata