25n
25N
25N

Josu: 'El Club Ukelele València va nàixer per a difondre l'amor i la passió pel ukelele'

Aquest club organitza diferents activitats durant tot l’any per a compartir el seu hobby amb els altres

Josu: 'El Club Ukelele València va nàixer per a difondre l'amor i la passió pel ukelele'
31/03/2017 -

Club Ukelele ValenciaEl Club Ukelele València va nàixer en 2015, quan un grup d’amants del ukelele van fer una quedada per a gaudir de la característica música d’aquest instrument. La il·lusió per compartir la seua hobby i les ganes de començar amb un projecte fascinant, els va portar a iniciar aquest projecte que ha sigut tot un èxit.

València Extra ha parlat amb Josu, President del Club Ukelele València, que ens ha explicat tots els esdeveniments que organitzen, i ens ha transmés la passió que els membres d’aquest club senten pel ukelele.

Com va nàixer Club Ukelele València?

El Club Ukelele València va nàixer amb l’objectiu de difondre l’amor i la passió pel ukelele no solament a València, sinó en tota la comunitat hispanoparlant. Ens vam adonar que en Internet quasi tot estava en anglés i que a València ningú tocava el ukelele, però que en altres llocs de la nostra geografia (com Madrid, Barcelona o Pamplona) s’estaven formant xicotets grups d’ukelelistas, i nosaltres no volíem ser menys.

Quines activitats dueu a terme?

Bé, el blog és una de les activitats: és la nostra porta al món i el lloc des del qual tractem de generar material original concernent al ukelele redactat en espanyol (cosa rara en la web).

Altres activitats del Club Ukelele València són les classes de ukelele que oferim, dividides en quatre nivells de dificultat. Les ukedadas, que no són més que reunions mensuals obertes per a tots, membres o no, on toquem l’uke en un ambient distés i acabem sortejant regals (quasi sempre ukeleles). La pròxima ukedada (la tretzena ja) és aquest diumenge, per cert, en Món 26 (c/Puerto Rico, 26).

Altres activitats ja exclusives per als membres del CUV són els concerts. Hem participat per segon any consecutiu en la fira organitzada en Vivers per l’agenda de isa. També vam estar en el festival de Benimaclet Confusió, el passat octubre, tocant. També fem concerts a porta tancada per a alegrar-li el dia a determinades persones, com puguen ser els xiquets malaltets de la Casa Ronald McDonald o els interns de AVAPACE, l’associació valenciana de paràlisi cerebral. També organitzem tallers per als membres del Club, com a tallers de cant, de cures del ukelele, etc.

I ja finalment, al que també ens estem dedicant últimament és a fer xicotetes entrevistes en vídeo a personatges del món de la música que toquen (o han tocat alguna vegada) el ukelele en el seu treball. El més important fins hui ha sigut Mikel Izal, però no podem deixar-nos en el tinter entrevistes com la del Kanka, Rex Banner o King Kong Boy. I moltes més que es mostraran d’aquí a una mica! Com veuràs, no parem.

Qui pot entrar a formar part de Club Ukelele València?

Qualsevol pot entrar a formar part del Club Ukelele València! Només calen ganes de passar-ho bé. No fa falta saber tocar l’uke… Ni tan sols tens per què tenir un! Nosaltres tenim ukeleles per a prestar-li a aquells que s’acosten a les nostres classes sense saber molt bé si els agradarà això del ukelele.

Així mateix, Josu ha volgut afegir que ‘estem molt contents i entusiasmats per veure la repercussió que està tenint aquesta idea boja d’una vesprada. Mai no imaginaríem que estaríem un dia responent a les preguntes d’una entrevista sobre el que fem. Tenim molts plans en ment, com organitzar un xicotet festival a l’estiu, organitzar concursos en la web i molt més… Però de moment no es pot parlar d’això encara. 😛

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre + 10 =