25n
25N
25N

El club Malinois Alfafar celebra els seus concursos de canaris de cant

El club Malinois Alfafar celebra els seus concursos de canaris de cant
28/01/2020 -

El club Malinois Alfafar ha organitzat, un any més, els seus concursos de canaris de cant malinois durant aquest mes de gener en el municipi d’Alfafar. El primer d’ells es va celebrar durant els dies 11 i 12 de gener i es tractava del XXVIII Concurs de Caràcter Internacional del Club Malinois en el qual van participar 34 criadors nacionals d’Andalusia, Comunitat de Madrid, Múrcia, Catalunya, Navarra, Castella-la Manxa i Comunitat Valenciana.

En aquest certamen, el club es va alçar amb el segon i tercer lloc en la categoria d’equips amb Miguel Beltrán i Ramón José Monfort al capdavant respectivament. Durant aquest concurs, els enjudiciaments van ser realitzats per dos jutges de la Federació de Bèlgica KBFK i van comptar amb la inscripció d’un total de 348 ocells.

D’altra banda, el passat 18 de gener va tindre lloc el XXIII Concurs Social en el qual van participar 11 criadors nacionals de la Comunitat Valenciana i de Múrcia i que va comptar amb la inscripció de 78 ocells. En aquest certamen el club Malinois es va alçar amb el segon premi en la categoria d’equips, amb Ramón José Monfort al capdavant, i amb els tres premis de la categoria individual, sent el primer per a Carlos Costa i el segon i tercer per a Monfort.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint − setze =

museo prehistoria