25n
25N
25N

El Club de Lectura i el lliurament de nous lots de llibres tanquen el Mes del Llibre a Burjassot

El Club de Lectura i el lliurament de nous lots de llibres tanquen el Mes del Llibre a Burjassot
30/04/2021 -

El divendres dia 30, el Club de Lectura de Burjassot tornarà a reunir-se, entorn de la plataforma per a videoconferències ZOOM, per a celebrar la sessió corresponent a abril i per a, aquest mes més que mai, celebrar, el poder de la lectura i la grandesa dels llibres. Amb aquesta nova reunió del Club de Lectura, que en aquesta nova trobada aborda l’anàlisi i la reflexió sobre la novel·la “Un oceà per a arribar a tu”, de l’escriptora i periodista Sandra Barneda (Finalista Premi Planeta 2020), arriba a la seua fi el Mes del Llibre a Burjassot.

Organitzat per l’Equip de Biblioteques Municipals, en col·laboració amb AVIVA Burjassot, l’Oficina de Promoció del Valencià, al llarg del Mes del Llibre també s’han celebrat dos sortejos de lots de llibres, en el marc de les xarxes socials de l’àrea de Cultura, per a premiar amb bones dosis de lectura a ciutadans i ciutadanes de Burjassot, tant adults com nens i joves.

Així, amb motiu del Dia del Llibre Infantil i Juvenil commemorat el passat 2 d’abril, les guanyadores del sorteig van ser Gemma Martínez (Facebook) i Ana Sancho (Instagram). Ambdues es van emportar un lot de llibres compost de diferents exemplars de literatura infantil i juvenil, alguns en castellà i altres en valencià. Els títols són: “Intercanvi amb un anglés”, de Christine Nöstlinger; “El gat negre i altres relats”, d’Edgar Allan Poe; “L’últim roder”, de Josep Franco; “Si no he menjat cap de bestiar!” de Mar Bengas i Andreu Llinàs; “Fins que ens pugam abraçar”, d’Eoin McLaughlin; “El gos de Milú”, de Mariann Máray i “El cassó de Lorenzo, d’Isabelle Carrier”.

D’altra banda i amb motiu del Dia del Llibre 2021, les guanyadores dels lots de llibres per a adults sortejats en xarxes, van anar María Mosqueda (Facebook) i María José Martínez (Instagram) i els lots constaven dels següents llibres: “La llar de les nenes indesitjades”, de Joanna Goodman; “L’amant silenciós”, de Clara Sánchez; “Terra Alta”, de Javier Cercas; “La mar, la mar”, d’Iris Murdoch; “Una mar violeta fosca”, d’Ayanta Barilli, així com una selecció de llibres editats per l’Ajuntament de Burjassot com a “Don Quixot de la Manxa”, de Miguel de Cervantes; “Tirant lo Blanch”, de Joanot Martorell; “Blasco Ibáñez”, de Joan Francesc Mira i “Les Sitges de Burjassot”, de Manuel J. Ramírez, Anna Valls i Jaime Linares.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × 2 =