25n
25N
25N

El Club de Lectura de la Biblioteca d'Adults de Burjassot realitzarà la seua sessió del mes d'abril virtualment

El Club de Lectura de la Biblioteca d'Adults de Burjassot realitzarà la seua sessió del mes d'abril virtualment
23/04/2020 -

En un mes tan important com el d’abril, el Mes del Llibre, no podia faltar la sessió del Club de Lectura de la Biblioteca d’Adults de Burjassot. Des de l’equip de Biblioteques s’han posat a treballar, al costat de les components del Club, per a poder desenvolupar la sessió que, a causa del confinament, es realitzarà de manera virtual, concretament a través de WhatsApp Web.

Així, el pròxim 30 d’abril a les 18.00 hores les integrants del Club de Lectura es connectaran per a xarrar sobre el llibre “Els testaments” de Margaret Atwood; llibre que en aquests dies estan acabant de llegir les components del Club, ja que la seua lectura forma part de la programació regular del projecte d’animació lectora de les Biblioteques Municipals.

Quinze anys després dels esdeveniments narrats en El conte de la criada, el règim teocràtic de la República de Gilead es manté en peus, però està començant a mostrar signes de descomposició. En aquest moment crucial, les vides de tres dones radicalment diferents convergeixen, amb resultats explosius. Dues d’elles han crescut en costats oposats de la frontera: una en Gilead, com la filla privilegiada d’un important Comandant, i una altra al Canadà, on es manifesta en contra del règim mentre segueix per televisió les notícies dels horrors que allí esdevenen. Ambdues pertanyen a la primera generació que aconseguirà la majoria d’edat des que existeix el nou ordre, i els seus testimoniatges estan trenats amb una tercera veu: la d’una de les dones més influents del sistema, que mou els fils del poder de manera despietada. Els seus camins acabaran per trobar-se, forçant a cadascuna d’elles a col·laborar, a enfrontar-se amb si mateixes i a decidir on posaran els límits en la lluita pels seus ideals.

A mesura que desenvolupa aquestes tres veus, Margaret Atwood aprofundeix, en “Els testaments”, en els racons més recòndits de Gilead, i aconsegueix, gràcies a la seua virtuosa capacitat per a recrear un món nou, que aquesta obra siga una mescla triomfal de suspens i enginy.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

10 + 8 =