25n
25N
25N

Arranca el Club de Lectura Fàcil a la Biblioteca Municipal de Quart de Poblet

El projecte té com a objectiu visibilitzar a les persones amb discapacitat intel·lectual mentre es fomenta la lectura

Arranca el Club de Lectura Fàcil a la Biblioteca Municipal de Quart de Poblet
08/10/2019 -

La Biblioteca Municipal de Quart de Poblet ja compta amb un club de lectura fàcil, una iniciativa plantejada i desenvolupada des de l’àrea d’accessibilitat cognitiva de l’associació Plena Inclusió CV amb l’objectiu de visibilitzar a les persones amb discapacitat intel·lectual i aconseguir la seua plena inclusió, mentre es fomenta la lectura.

Cada dimarts, un grup de 6 i 8 usuaris i usuàries del Centre Ocupacional assistiran al club, on realitzaran una lectura comprensiva i un posterior debat sobre el llibre, que serà dinamitzat per una monitora del centre. Aquestes sessions, que han començat el 8 d’octubre amb la lectura de “El fantasma de Canterville” d’Óscar Wilde, es realitzaran durant tot el curs.

Un dels aspectes centrals que persegueix Plena Inclusió és el de fomentar l’autonomia dels i les assistents al taller, mostrant-los el funcionament de la biblioteca. D’igual manera, el projecte pretén reivindicar els recursos municipals existents aprofitant les instal·lacions que es troben al servei de la ciutadania.

Per a poder posar en marxa aquest servei, la Biblioteca ha adquirit diferents llibres adaptats a lectura fàcil, que estaran a la disposició de tota la ciutadania, a més d’haver habilitat un espai condicionat i accessible per a realitzar el taller que no interferisca amb la resta d’usuaris del servei, mentre es visibilitza al col·lectiu.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

14 − huit =