25n
25N
25N

El Club de Córrer El Garbí llança una acció social a Gandia

El Club de Córrer El Garbí llança una acció social a Gandia
30/03/2020 -

En aquests moments tan durs, el Club de Córrer El Garbí proposa que el veïnat penge als seus ascensors un cartell perquè les persones que necessiten ajuda escriguen les seues dades de contacte. Amb això, s’aconsegueix crear una xarxa de solidaritat en la qual els veïns que puguen eixir al carrer facen la compra als qui més ho necessiten. Aconseguint amb aquesta mesura que les persones més vulnerables no hagen d’eixir al carrer i exposar-se al contagi del Covid-19.

Els voluntaris/es que peguen aquest cartell al seu ascensor s’oferiran a: fer la compra, anar a la farmàcia, passejar a les mascotes, baixar el fem o simplement entaular converses telefòniques amb els veïns/es que així ho especifiquen.

El Club de Córrer El Garbí desitja potenciar aquestes xicotetes accions que poden ajudar a moltes persones en aquests moments tan difícils. Així com, crear majors vincles amb els veïns/es que mesos arrere ni es coneixien.

Nombrosos components del Club de Córrer El Garbí ja s’han sumat a aquesta iniciativa i estan ajudant i col·laborant amb els seus veïns/es. I a més volen fer extensible aquesta acció social a tots els veïns i veïnes.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc − 2 =