caixa popular

El Club Billar Paiporta es proclama campió de la Lliga Nacional

El Club Billar Paiporta es proclama campió de la Lliga Nacional
15/05/2017 -

El Club Billar Paiporta es va proclamar aquest dissabte campió de la Lliga Nacional en la Divisió d’Honor, en un igualat final en què també estava implicat el Club Billar Cartagena. Tots dos equips depenien d’ells mateixos, havien de fer mínim el mateix que el segon de la classificació posat que tots dos arribaven a l’última jornada empatats i amb només 5 punts parcials favorables al club valencià.

El CB Paiporta va formar amb el mateix quartet que durant tot el campionat, Javier Palazón jugador local, Antonio Montes, Jorge Cantó i Francisco Unguetti. Aquest partit es disputaria en dues rondes, en primera ronda Jorge Cantó i Francisco Unguetti van véncer als seus oponents amb dificultats. Els nervis en tots dos jugadors estaven a flor de pell per la possibilitat de ser campions i solament la seua qualitat individual els va poder donar la victòria final.

En segona ronda Javier Palazón i Antonio Montes havien de certificar la victòria per al CB Paiporta i el seu segon títol nacional. Javier Palazón va derrotar al seu rival per un ampli marge i açò va fer que Antonio Montes es relaxara amb el títol en la butxaca i tinguera un final de partit increïble.

Des de la tercera jornada fins a l’última, el CB Paiporta ha anat comandant la classificació nacional perdent únicament un partit dels catorze disputats. Casualment, en aqueixa jornada amb el CB Palma va ser on Javier Palazón va derrotar a Daniel Sánchez 40-5 en nou entrades.

Cal destacar l’efectivitat de Jorge Cantó, que únicament ha sigut derrotat en un partit dels catorze disputats, i a Javier Palazón, que ha sigut el millor jugador de tota la lliga, obtenint la millor mitjana general.

L’any que ve continuaran en lliga nacional els tres equips valencians, ja que el CB València ha quedat quart classificat aquesta temporada, i el CB Ateneu Mercantil de València, sisé. La Federació de Billar de la Comunitat Valenciana té gran representació en la màxima categoria nacional.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

15 − 11 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats