25n
25N
25N

El Club Antares València es proclama campió d'Espanya en dues categories

El Club Antares València es proclama campió d'Espanya en dues categories
03/04/2017 -

L’equip de gimnàstica artística masculina Club Antares València s’ha proclamat Campió d’Espanya per equips en les categories nivell 1 i nivell 5, la qual cosa reflecteix l’esforç realitzat durant mesos d’entrenament. La regidora d’Esports, Maite Girau, ha traslladat la seua més sincera felicitació per l’èxit aconseguit i “ha manifestat la seua satisfacció per l’estímul que aquests aconseguiments suposen per als esportistes”.

El Club Antares València ha participat el cap de setmana passat en el torneig celebrat a Guadalajara, on s’ha disputat el Campionat d’Espanya de Clubs de Gimnàstica Artística Masculina i Femenina. Han superat el seu objectiu principal, que era mantenir el nivell de campionats anteriors.

El Club Antares València va començar la seua participació amb dos equips en el nivell 5, el dissabte 1 d’abril a les 10,30 h. Des del principi de la competició van destacar en situar-se en les primeres posicions, i, finalment es va proclamar Campió d’Espanya en nivell 5. A més, l’equip B, gràcies a una gran actuació, va finalitzar en tercera posició.

A més, aquest club valencià participava per primera vegada en el nivell 1 d’aquest campionat d’Espanya en categoria masculina. Des del principi de la competició, es van col·locar en primera posició i així es van mantenir fins a consagrar-se com a campions d’Espanya. Cal destacar el gran treball dels seus entrenadors durant tota la temporada.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 − 8 =

museo prehistoria
museo prehistoria