25n
25N
25N

Climent: "La Vall d'Albaida rebrà més de 5 milions per a la millora de 19 polígons industrials"

Enguany s’han beneficiat els municipis de l’Olleria, Aielo de Malferit, Montaverner, Ontinyent, Palomar, Albaida, Bocairent, Alfarrasí, Atzeneta d’Albaida, la Pobla del Duc, Agullent i Castelló de Rugat

Climent: "La Vall d'Albaida rebrà més de 5 milions per a la millora de 19 polígons industrials"
11/12/2017 -

El conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, ha afirmat que, en 2017, la Vall d’Albaida rebrà més de 5 milions d’euros de l’Ivace per a millorar i modernitzar 19 polígons industrials. “Amb aquestes ajudes -ha explicat- les àrees empresarials milloraran la seua imatge, els accessos i els serveis que presten a ciutadans i empreses”.

Climent s’ha manifestat així en la visita a les obres d’adequació dels polígons industrials El Carrascot de L’Olleria, que compta amb una inversió de l’Ivace de 780.000 euros i les Àrees Industrials Preferente i Moderado d’Agullent que sumen una ajuda de 640.000 euros. Estes ajudes d’Ivace representen el 90 per cent del cost total de les obres.

El titular d’Economia, que ha estat acompanyat per la directora de l’Ivace, Júlia Company, ha ressaltat que aquesta inversió s’emmarca en l’ordre d’ajudes convocada per primera vegada per l’Ivace per a projectes d’inversió per a la millora, modernització i dotació d’infraestructures i serveis en polígons, àrees industrials i enclavaments tecnològics a la Comunitat Valenciana.

“Per a la Conselleria i per a l’Ivace -ha explicat- la millora en la qualitat dels nostres espais industrials redunda directament en les empreses que s’hi implanten. La imatge dels parcs empresarials és la la millor targeta de presentació de les nostres empreses. Per això volem dotar a tots els polígons d’infraestructures i serveis de qualitat i fer-los més atractius per a la implantació d’activitats industrials que generen nous llocs de treball”.

Polígon Industrial El Carrascot de l’Olleria

El Polígon Industrial El Carrascot de l’Olleria, amb una superfície de 618.052,33 m2 y 96 empreses instal·lades, compta amb una ajuda de 780.000 euros per a dur a terme actuacions com la instal·lació d’un depòsit contra incendis i les infraestructures hidràuliques necessàries per a dotar al polígon d’un servei que millore les condicions de pressió en la xarxa davant qualsevol emergència.

També s’instal·larà un circuit tancat de televisió (CCTV) que permetrà l’increment en la seguretat vial i ciutadana i l’adequació de les zones verdes del polígon industrial i de la zona verda que fa de separació natural amb la carretera d’accés al mateix.

Àrees Industrials Preferent i Moderat d’Agullent

A Agullent, la Conselleria d’Economia Sostenible i l’Ivace subvencionen les actuacions de millora i modernització de l’Àrea Industrial Preferente per a la rehabilitació de la urbanització del carrer València, vials i remodelació de la rotonda de l’antiga travessia de la població, execució del ramal de pluvials en la CV-6630 i execució de millores de la xarxa d’abastiment d’aigua potable, control de pressió i instal·lació d’hidrants a l’Àrea Industrial Preferent.

També es produirà la substitució de les lluminàries existents per lluminàries de led, plantació d’arbrat i actualització de la senyalització horitzontal i vertical.

L’Àrea Industrial Moderado disposa d’una ajuda per a la repavimentació de les voreres, eliminació d’illetes per a millorar l’accés dels vehicles pesats i la instal·lació de lluminàries, xarxa de conductes i cablejat d’enllumenat i telecomunicacions. Les ajudes sumaran un total de 640.000 euros.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 − 17 =

bombers
CCCC
bombers