caixa popular

Climent ofereix a les empreses energètiques el punt d'atenció a la inversió com a ferramenta per agilitzar les tramitacions administratives

Climent ofereix a les empreses energètiques el punt d'atenció a la inversió com a ferramenta per agilitzar les tramitacions administratives
31/07/2017 -

El conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, ha mantingut un encontre amb el president de l’Associació Valenciana d’Empreses del Sector de l’Energia (Avaesen), Marcos Lacruz, per valorar les últimes actuacions de la Conselleria en matèria energètica.

Climent ha posat a disposició de l’empresariat energètic de la Comunitat el punt d’atenció d’inversions d’Ivace, Valencian Investment Desk (VID), perquè el facen servir en la tramitació dels projectes energètics.

Per a Climent, “la VID és una ferramenta creada precisament per alleugerir la burocracia i reduir els tràmits administratius per a projectes que tenen una inversió superior als 600.000 euros i que creen més de 10 llocs de faena. La majoria d’iniciatives energètiques compleixen amb aquests requisits i, per tant, poden utilitzar l’Ivace per fer més ràpida la gestió”.

Climent planteja així solucions a la preocupació d’Avaesen amb “la farragosa i complexa tramitació administrativa que, habitualment, acompanya a aquests projectes”. Segons el conseller, “els projectes VID són prioritaris i convoquen d’immediat a les conselleries i administracions implicades perquè es coordinen i donen eixida l’abans possible a eixes iniciatives de vital importància per a l’economia productiva del nostre territori”.

Lacruz ha mostrat total suport a les polítiques energètiques del Consell i s’ha posat a disposició de la Conselleria per treballar conjuntament en l’aplicació del Pla d’Energia Sostenible 2020 presentat recentment per l’Ivace.

Subhasta fotovoltaica

El conseller, d’altra banda, s’ha congratulat perquè l’empresa valenciana Climaster Solar s’ha adjudicat 3.900 Kw de potència fotovoltaica en la subhasta celebrada recentement pel Govern central.

Aquesta firma valenciana instal.larà 13000 mòduls en Villena i invertirà 4 milions d’euros. Per a Rafa Climent, “suposa una excel.lent notícia per al sector energètic valencià. Ha arribat el moment de potenciar aquest sector que tant recorregut i possibilitats té en una de les zones amb més hores de radiació solar del món. L’empresariat no ha de tindre por d’invertir en renovables, perquè el Consell valencià aposta fermament en aquesta energia, independentment de les polítiques d’impostos al sol que ens venen de Madrid”.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 + 17 =

Tardor
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
cultura als barris