caixa popular

Climent: 'Hem invertit 1,4 milions d'euros per a millorar els polígons de Gandia amb accions com carril bici, zona biosaludable i major seguretat'

Climent: 'Hem invertit 1,4 milions d'euros per a millorar els polígons de Gandia amb accions com carril bici, zona biosaludable i major seguretat'
21/03/2018 -

El conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, ha anunciat a Gandia que l’Ivace ha subvencionat en 2017 les obres de millora i modernització dels polígons Alcodar i Benieto-Ciutat del Transport amb una inversió d’1,4 milions d’euros.

En aquest sentit, ha detallat que, gràcies a l’ordre d’ajudes de 2017 per a la millora, modernització i dotació d’infraestructures i serveis en polígons, àrees industrials i enclavaments tecnològics de la Comunitat, “Gandia compta amb polígons amb una imatge renovada, major seguretat i millors serveis per a les empreses, treballadors i per als ciutadans”.

El conseller s’ha manifestat així en la visita, junt amb l’alcaldessa de Gandia, Diana Morant, als polígons Alcodar i Benieto-Ciutat del Transport on ha conegut les actuacions subvencionades al 100% per l’Ivace com la implantació de carril bici, remodelació viària, millora de les zones verdes i de l’enllumenat públic.

“Els polígons industrials són el lloc on realment es dinamitza la nostra economia i des de la Conselleria i des de l’Ivace estem fent un important esforç per a millorar-los i dotar-los dels serveis i infraestructures adequades”, ha afegit.

A més, ha ressaltat que les actuacions que hem conegut a Gandia ja són una realitat i en aquesta línia “continuem treballant perquè també siguen una realitat en 2018 i 2019 en 26 comarques més”.

Així, ha recordat que amb la finalitat de poder aconseguir el major nombre possible d’àrees beneficiades i per cosir el territori, s’ha previst el repartiment de les ajudes de l’Ivace per a la millora de polígons industrials al llarg de tres exercicis. “Una vegada finalitzades les de 2017 ja hem convocat l’ordre d’ajudes de 2018-2019 que tenen un pressupost de 49 milions d’euros i van destinades als ajuntaments de 26 comarques”.

Polígon industrial Alcodar

El polígon industrial Alcodar de Gandia té una superfície de 457.473 m2 i 202 empreses instal·lades. Compta amb una subvenció de l’Ivace de 913.822,07 euros per a dur a terme actuacions com la implantació de videovigilància amb CCTV connectat a la Policia Local, carril bici, millora de la imatge del polígon amb regeneració paisatgística i ambiental, millora de l’enllumenat públic i de les zones verdes.

També s’ha creat una pàgina web amb informació del polígon accessible a l’Ivace, s’ha realitzat una remodelació viària i s’han millorat els accessos, senyalització d’empreses per carrers, la senyalització del tràfic i del sanejament separatiu d’aigües residuals.

Polígon industrial Benieto-Ciutat del Transport

El polígon industrial Benieto-Ciutat del Transport ha comptat amb una subvenció de 497.960,93 euros de l’Ivace per a la implantació de vigilància amb CCTV connectat a la Policia Local i millorar la imatge del polígon amb actuacions de regeneració paisatgística i ambiental.

També s’ha implantat una zona biosaludable i s’han millorat els vials, voreres, rotondes, la senyalització, la identificació de carrers i el sanejament d’aigües residuals.

Benieto-Ciutat del Transport té una superfície de 272.433 m2 i 69 empreses instal·lades.


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

13 − un =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Decidim VLC
cultura als barris