caixa popular

Climent: 'Focus Pime i Emprenedoria compleix 12 anys apostant fermament pels emprenedors i fent de la innovació una forma de treballar'

Climent: 'Focus Pime i Emprenedoria compleix 12 anys apostant fermament pels emprenedors i fent de la innovació una forma de treballar'
11/09/2017 -

El conseller d’Economia Sostenible, Rafa Climent, ha presentat de manera oficial la macrojornada Focus Pime i Emprenedoria 2017, on ha assenyalat ” que aquest macro esdeveniment compleix dotze anys apostant fermament pels emprenedors i fent de la innovació una forma de treballar”.

Focus Pime i Emprenedoria acollirà el pròxim 28 de setembre en l’Auditori i Palau de Congressos de Castelló més de 60 activitats, a 200 ponents i al voltant de 65 estands d’institucions, universitats i empreses.

“Volem reconéixer el paper dels emprenedors perquè sense ells -ha assenyalat Climent- no hi ha futur i des del govern valencià i des de la conselleria d’Economia treballem perquè les nostres empreses, empresaris, emprenedors i autònoms tinguen un futur òptim”.

Novetats 2017

Focus Pime i Emprenedoria 2017 reuneix diverses novetats. Es va a posar èmfasi en l’emprenedoria femenina comptant amb l’experiència de dones emprenedores en àrees com la realitat virtual o les aplicacions digitals i que estan tenint èxit en sectors tradicionals i de noves tecnologies.

Per primera vegada, tres empreses destacades de la Comunitat (Grup Gimeno, Llevantina i Grup Royo) plantejaran a pimes i start- ups desafiaments d’innovació perquè aporten, a través de diferents projectes, solució a aquests desafiaments.

Els projectes que resulten seleccionats i responguen als criteris d’innovació, tecnològics i de diferenciació poden tenir oberta la porta a possibles col·laboracions amb els partners.

Eixos principals

Entre els objectius de Focus Pime i Emprenedoria destaquen el de generar sinergies entre els participants i afavorir el ‘networking’ entre ells, promoure la coordinació entre les entitats que recolzen a les pimes i els emprenedors, consolidar-se com el fòrum més avançat en indústria 4.0, economia social, col·laborativa i circular, tendències empresarials i tecnològiques i sectors emergents.

Així mateix, entre els seus objectius està posicionar-se com a punt de reunió de tots els recursos públics i privats al servei de l’emprenedor (en qualsevol fase) i presentar tot tipus de solucions per a pimes en els àmbits de digitalització, R+D+i, creixement, finançament, internacionalització.

Atenent aquests objectius s’han dissenyat tres grans eixos temàtics, entorn dels quals girarà la programació: Indústria 4.0, Economia circular, col·laborativa i social i Tendències i sectors emergents.

Aquests eixos es complementaran amb diverses temàtiques transversals, com són el Finançament, Internacionalització, Europa Oportunitats i la Digitalització i noves tecnologies de la informació i comunicació.

Focus Pime i Emprenedoria és una iniciativa de la Generalitat en el marc de la política de suport a l’activitat emprenedora i la pime. Acull a tots els agents de l’ecosistema emprenedor de la Comunitat Valenciana amb l’objectiu de dinamitzar l’emprenedoria innovadora en tot el territori i identificar-ho sota una mateixa marca.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

onze + quatre =

viva gym canovas
exposicion caps tallats
25n Foios