caixa popular

Climent: “Enguany invertirem 4,3 milions d'euros per a modernitzar els polígons de L'Horta i de València”

Climent: “Enguany invertirem 4,3 milions d'euros per a modernitzar els polígons de L'Horta i de València”
15/02/2018 -

El conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, ha presentat a Manises les ajudes de l’IVACE per a subvencionar les obres de millora dels polígons en 2018 i 2019. D’aquesta manera, podran fer-se actuacions com la millora de l’enllumenat públic, senyalització de carrers o nous vials i aparcaments. Per això, ha anunciat que l’IVACE “invertirà en 2018 un total de 4,3 milions d’euros en l’Horta Nord, L’Horta Oest, L’Horta Sud i València per a fer més accessibles i atractius els polígons industrials”.

Climent s’ha manifestat així a Manises, on ha presentat als alcaldes i empresaris dels municipis d’aquestes comarques l’ordre d’ajudes que pròximament publicarà l’IVACE per a millorar, modernitzar i dotar d’infraestructures i serveis els polígons, àrees industrials i enclavaments tecnològics de la Comunitat.

A l’acte ha participat l’alcalde de Manises, Jesús Borràs, i tècnics de l’IVACE que han explicat els detalls de la convocatòria d’ajudes que tindrà als ajuntaments com a beneficiaris. Climent ha ressaltat que amb accions com aquesta “posem de manifest l’aposta de la Conselleria d’Economia Sostenible per la reindustrialització i pels nostres sectors productius”.

“Volem cosir el territori i que les ajudes arriben a tots els municipis perquè es puguen millorar els polígons industrials i que vinguen més empreses a instal·lar-se i generar llocs de treball”.

Caràcter bianual i termini

En l’encontre s’ha fet especial menció al caràcter bianual que tindrà la convocatòria d’ajudes per als exercicis 2018 i 2019, sempre que una part del projecte s’efectue en 2018. D’aquesta manera, les comarques de l’Horta i de València comptaran el 2019 amb una previsió de 5,5 milions d’euros.

A més, s’ha informat als Ajuntaments del termini per a la presentació d’ajudes que abastarà des del 5 de març fins al 6 d’abril de 2018.

Principals actuacions

Entre les principals actuacions que subvencionarà l’IVACE als polígons industrials destaca la millora de l’enllumenat públic mitjançant energies renovables, la regeneració paisatgística, la millora de la seguretat amb vigilància a través de CCTV connectat a la Policia Local i la implantació d’ecoparc o de depuradora.

També podran habilitar-se nous vials o aparcaments, millorar les zones verdes i el subministrament d’aigua, crear un carril bici i passarel·les per als vianants, millorar la senyalització horitzontal i dels carrers o dur a terme l’obra civil per a la instal·lació de fibra òptica i altres telecomunicacions.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

13 − un =

mancomunidad horta sud
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
Semana mobilidad Valencia 2018
decidim vlc
festes xirivella 2018