25n
25N
25N

Climent destaca les oportunitats de la mobilitat sostenible per a la competitivitat de la indústria valenciana d'automoció

El conseller d’Economia Sostenible ha visitat, junt amb la directora d’Emprenedoria I Cooperativisme, el Grup Montalt Ford

Climent destaca les oportunitats de la mobilitat sostenible per a la competitivitat de la indústria valenciana d'automoció
27/09/2019 -

El conseller d’Economia Sostenible, Rafa Climent, junt amb la directora general d’Emprenedoria I Cooperativisme, Teresa García, ha visitat les instal·lacions del Grup Montalt Ford.

Climent ha reafirmat el compromís de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball amb el clúster de l’automoció valencià per a l’adaptació a la demanda de vehicles més respectuosos amb el medi ambient I l’entorn.

Rafa Climent ha destacat que “el sector de l’automòbil és clau en l’economia valenciana” i que “l’adaptació cap a una mobilitat sostenible obre noves possibilitats per a la competitivitat i sostenibilitat de la indústria valenciana de l’automòbil”.

El Grup Montalt Ford a Mislata disposa d’una xarxa de concessionaris important dintre del sector de l’automoció amb més de 40 anys d’experiència i 840 persones empleades repartides en 7 províncies espanyoles.

Climent ha mostrat el suport de la Conselleria d’Economia Sostenible amb el cluster de l’automoció valencià mitjançant l’establiment de víes de col·laboració que faciliten l’adaptació cap a la demanda existent d’una automoció sostenible i respectuosa.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

10 − 2 =