25n
25N
25N

Climent destaca que la col·laboració de les cambres de Comerç és necessària per a desenvolupar polítiques públiques que faciliten la modernització de les empreses

El conseller apel·la al treball conjunt entre administracions, empresariat i ciutadania “davant el repte de fer arribar les ajudes de manera eficient i en el menor termini possible

Climent destaca que la col·laboració de les cambres de Comerç és necessària per a desenvolupar polítiques públiques que faciliten la modernització de les empreses
14/04/2021 -

El conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, ha destacat que “la col·laboració de les cambres és necessària per a desenvolupar polítiques públiques que faciliten la modernització de les empreses perquè viuen la problemàtica empresarial”.

Climent ha assistit al ple extraordinari commemoratiu del 120 aniversari de la Cambra de Comerç d’Oriola. En aquest acte també han participat el president de la Cambra d’Oriola, Mario Martínez, l’Alcalde d’Oriola, Emilio Bascuñana, el President del Consell de Cambres de la Comunitat Valenciana, José Vicente Morata, i el President de Caixa Rural Central, Manuel Ruíz.

El conseller ha felicitat Cambra d’Oriola pel seu 120 aniversari i el seu treball en favor del teixit econòmic i també a la Caixa Rural Central en el seu primer centenari, per la seua labor per cohesionar i generar benestar a la ciutadania.

El conseller ha demanat a les cambres “seguir amb la mateixa intensitat, oferint a les nostres empresàries i empresaris formació, treballadors i treballadores preparades i amb talent, assessorament en internacionalització i suport al comerç en la seua transformació digital i adaptació al segle XXI”.

Climent ha apel·lat a la col·laboració i el treball conjunt entre administracions, empresariat i ciutadania “davant el repte de fer arribar les ajudes de manera eficient i en el menor termini possible, alhora que impulsem els projectes tractors, tot això per a poder augmentar la resiliència, diversificació i transformació de la nostra economia cap a un escenari més sostenible i digital”.

Ajudes previstes

La Generalitat amb la idea de pal·liar la crisi, ha aprovat un pressupost per a 2021, amb un increment respecte al de l’any anterior en un 11,3%. També ha posat en marxa el Pla Resistir, un ambiciós paquet d’ajudes directes de més de 400 milions que permetrà donar cobertura a 22.000 empreses, 44.000 persones autònomes i 136.000 persones treballadores dels sectors més vulnerables davant la pandèmia sanitària, com són l’hostaleria, la restauració, l’oci i activitats culturals.

A més, es podran sumar als incentius de la Generalitat, les ajudes per valor de 1000 milions que corresponen a la Comunitat Valenciana per l’aprovació del Reial decret llei 5/2021 de mesures extraordinàries de suport a la solvència empresarial en resposta a la pandèmia de la COVID-19. Així com l’impuls de projectes estratègics, en els quals s’està treballant, que seran finançats amb els fons del Next Generation EU.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × tres =

museo prehistoria