25n
25N
25N

Climent assenyala l'esdeveniment Focus Pime com a motor de riquesa i cohesió

La 14a edició ha registrat més de 500 inscrits, un total de 44 ponents i 18 activitats

Climent assenyala l'esdeveniment Focus Pime com a motor de riquesa i cohesió
06/11/2019 -

El conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, ha assistit a la segona jornada de Focus Pime i Emprenedoria que se celebra a Elx, on ha assenyalat que “trobades com aquest son necessaris per a tindre cada vegada més empreses i persones emprenedores que generen riquesa i ens ajuden a cohesionar el territori des de la cooperació”.

Climent ha destacat el “treball sòlid i l’aposta directa del govern valencià pels sectors productius” al mateix temps que s’ha mostrat convençut que “aquesta labor constant del govern en col·laboració amb els agents de suport a l’emprenedoria, acabarà donant com a resultat el canvi del model productiu que defensem”.

En aquest canvi de model productiu “la innovació és clau, així com la transformació digital”, eixos entorn dels quals giraran el Pla d’I+d+i Empresarial de l’Ivace l’any vinent i per al que hi ha previst un pressupost de 25,6 milions d’euros.

Malgrat ser un “pressupost satisfactori”, el president de l’Ivace ha reconegut que “si la Comunitat tinguera un finançament just significaria que podríem arribar a triplicar les ajudes que concedim des de la Conselleria, el que ajudaria a generar més ocupació, més estable i de més qualitat”.

Més de 500 inscrits

La 14a edició de Focus Pime i Emprenedoria ha registrat més de 500 inscrits, un total de 44 ponents i 18 activitats entre ponències, taules redones i sessions de networking.

La seua trajectòria ho ha convertit en referent per a totes aquelles persones que tenen una idea de negoci i que volen innovador “per això vam creure necessari descentralitzar-ho i acostar les mateixes eines i recursos a tots i cadascun dels racons d’aquesta Comunitat”.

La trobada Focus Pime i Emprenedoria està organitzat pels quatre Centres Europeus d’Empreses Innovadores (CEEI) de la Comunitat Valenciana i l’ajuntament de la ciutat i finançat per l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (Ivace) amb cofinançament Feder.

Premis Stratup 5UCV

Durant la jornada de hui i dins de les activitats del Focus Pime i Emprenedoria s’han entregat els premis de la VI Edició del Concurs Start UP 5UCV.

Aquests premis són una iniciativa impulsada per la Conselleria d’Economia Sostenible en coordinació amb les cinc universitats públiques valencianes, dins del programa del Campus de l’Emprenedoria Innovadora.

Premia a les millors iniciatives emprenedores que presenten una idea innovadora i viable comercialment, constant de dues categories: Startup i Startup júnior, dotades amb tres i cinc premis, respectivament.

En aquesta edició s’han presentat 24 candidatures de les cinc universitats públiques valencianes, 9 candidatures a la modalitat Start Up i 15 candidatures a la modalitat Start Up Júnior.

Premiats

El premi en la categroría de Start up- ha recaigut en Helios Rodríguez Rosa
Els premis en la categoria de Startup Júnior han sigut per a María Claudia Rus, Clara Guillén i Ana Solsona, Adrián Requena Gutiérrez, Miguel Sánchez Lozano i Clará Gómez i Gemma Figuerola.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 − tres =

escalante
Informacion coronavirus
el puig