25n
25N
25N

Climent: 'En 2020 Ivace finançarà fins a 100.000 euros els projectes de digitalització'

Climent: 'En 2020 Ivace finançarà fins a 100.000 euros els projectes de digitalització'
23/01/2020 -

El conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, ha indicat que “en 2020 la unitat d’innovació de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (Ivace) finançarà fins a 100.000 euros els projectes de digitalització presentats per les pimes”.

Aquesta ajuda suposa un 150% més que en la convocatòria anterior “i atén el compromís de la Conselleria d’Economia i de l’Ivace d’impulsar la transformació digital en tot el teixit productiu i per a això -ha afegit Climent- les empresàries i empresaris necessiten mesures concretes, eficients i directes que els permeta fer aquest impàs amb les millors garanties”.

El termini perquè xicotetes i mitjanes empreses presenten els seus projectes a la convocatòria de Digitalitza està obert. La convocatòria té un pressupost de 8,5 milions d’euros per recolzar la implementació en les empreses de solucions innovadores encaminades a digitalitzar la seua activitat.

En concret es donarà suport al desenvolupament d’aplicacions, dispositius i sensors, així com la contractació de consultories per al desenvolupament de projectes de millora de la gestió empresarial, logística i del cicle de vida del producte.

Com ja va ocórrer en la convocatòria anterior, enguany Ivace Innovació manté la intensitat de les ajudes de fins a un 40% dels costos subvencionables per als projectes desenvolupats per les petites empreses i de fins a un 30% per als liderats per les mitjanes empreses.

El termini d’execució dels projectes es de 15 mesos i les empreses poden presentar les seues sol·licituds fins al pròxim 5 de març.

La convocatòria de Digitalitza s’emmarca dins del Pla d’I+D+i Empresarial de l’Ivace co finançat a través del Programa Operatiu de Fons Feder 2014-2020 per a la Comunitat Valenciana.

En 2019 Ivace Innovació va recolzar a través d’aquesta convocatòria un total de 546 projectes, dels quals el 83% presentats per les pimes, amb una ajuda de 9,5 milions d’euros per a una inversió de 26 milions d’euros.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

6 + sis =