caixa popular

10.000 clics de Playmobil en Nuevo Centro

L’exposició gratuïta de Playmobil estarà en Nuevo Centro fins al 16 de setembre

10.000 clics de Playmobil en Nuevo Centro
10/08/2017 -

El Centre Comercial Nuevo Centro acull, en la Plaça Interior, i fins al pròxim 16 de setembre, la gegant exposició de Clics de Playmobil. Una oportunitat perfecta per a recordar vells temps, però també perquè els més xicotets gaudisquen amb les més de 10.000 peces amb les quals compta aquesta col·lecció. I és que, Qui no ha jugat alguna vegada amb els clics de Playmobil?

Nuevo Centro

Aquesta exposició, que ha sigut organitzada per l’associació benèfica Aesclick, Associació Espanyola de Col·leccionistes de Playmobil, i Nuevo Centro, està composta per un total de vuit escenes temàtiques que no deixaran indiferent a ningú. Una exposició gratuïta que, des de la seua inauguració, ha tingut un gran acolliment, ja que han sigut moltes les persones, de totes les edats, que no s’han volgut perdre aquesta extraordinària oportunitat.

Les escenes que es representen en l’exposició Clics de Playmobil són ‘l’Excavació polar’, ‘Clarejar Zulu’, ‘El tren arriba a Colorado Spring’, ‘Vida en els boscos’, ‘Camí de Waterloo’, ‘La Guerra dels 100 anys’, ‘Parc d’animals’ i ‘Roma envaeix Egipte’. Recreacions que, segur, faran volar la imaginació de grans i xicotets. Així mateix, totes les peces que s’exposen no solament són clics originals, sinó que a més tenen un gran valor didàctic.

Deixa’t portar per l’univers Playmobil, i visita aquesta exposició en horari de 10.00 a 22.00 hores, de dilluns a dissabte, i diumenges i festius d’11.00 a 21.00 hores.


xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × tres =

Paiporta
Tardor
cultura als barris