caixa popular

Classes de pirotècnia per als escolars de Burjassot

Classes de pirotècnia per als escolars de Burjassot
15/03/2018 -

En els dies previs a la setmana fallera, i pensant sempre en la prevenció i a ajudar als més menuts de la casa en l’ús del material pirotècnic, els agents de la Policia Local de Burjassot, dirigits des de la Regidoria de Policia i Seguretat Ciutadana per Manuel Pérez Menero, estan desenvolupant diferents xarrades formatives en els centres escolars del municipi. 

Així, des de la Policia Local se’ls explica la importància de llançar els petards sempre amb metxa, respectant a les persones a les quals no els agraden i als animals de companyia. Se’ls recorda també la prohibició de tirar-los en els parcs o espais verds i en el mobiliari urbà, embornals, papereres o contenidors ja que, en aquests últims casos, a més del seu trencament, pot causar un incendi, amb el conseqüent perill per a tota la població.

És molt important portar els petards sempre en les seues caixes, mai en borses ni butxaques i tirar els que s’adecuen a l’edat de cada tirador. D’igual manera, es recomana comprar els petards només en els establiments autoritzats i que no s’arrepleguen aquells petards que no han explotat ja que també pot comportar risc.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

10 − set =

mancomunidad horta sud
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Semana mobilidad Valencia 2018
festes xirivella 2018