25n
25N
25N

Classes de pilates gratuïtes a la platja del Cabanyal

Classes de pilates gratuïtes a la platja del Cabanyal
02/07/2019 -

La biblioteca habilitada a la platja del Cabanyal, coneguda com a «Bibliomar», ofereix als seus usuaris classes de pilates gratuïtes tots els dilluns i dimecres. Aquesta activitat, que es realitzarà durant els mesos de juliol i agost, s’afegeix als atractius d’aquest espai d’esplai que, a més de punt de lectura, és escenari i referència d’altres activitats culturals, com ara la projecció de la pel·lícula Campeones, prevista dijous 25 de juliol, a les 22.00 hores.

Les jornades de pilates, coordinades per un monitor qualificat, començaran a partir de les 9.15 hores i es desenvoluparan amb inscripció prèvia. Estan dirigides a tota la població adulta, tant per a aquells que s’introdueixen per primera vegada en aquesta disciplina, com per als que busquen perfeccionar-se, amb l’objectiu de gaudir del temps lliure en aquesta platja urbana, que prolongarà la seua oferta d’oci fins a la nit.

Concretament, al voltant de les esmentades instal·lacions municipals i a través del Patronat Provincial de Turisme València, el dijous 25 de juliol s’habilitaran unes pantalles unflables de 90 metres quadrats perquè les persones usuàries de la platja puguen gaudir gratuïtament, des de la cadira o la tovallola, de la projecció de la pel·lícula.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × un =