25n
25N
25N

Professionals esportius guien classes de 45 minuts a #ValènciaEntrenaACasa

De dilluns a divendres, de 8.30 a 22.00 hores, s’han programat classes esportives a la plataforma de la FDM

fdmvalencia.es

Professionals esportius guien classes de 45 minuts a #ValènciaEntrenaACasa
06/04/2020 -

La Fundació Esportiva Municipal (FDM) ha llançat la plataforma #ValènciaEntrenaACasa, que ofereix a les persones usuàries una completa programació d’activitats esportives pensades per a totes les edats. I és que en temps de coronavirus, la pràctica de l’esport és fonamental per a continuar portant hàbits de vida saludables. Així, cada dia, a través de la web i de les xarxes socials de la FDM, es podrà accedir a classes de 45 minuts cadascuna que, a més, estaran dirigides per professionals.

La regidora d’Esports de l’Ajuntament de València, Pilar Bernabé, ha volgut destacar aquesta iniciativa perquè, malgrat l’estat d’alarma, “l’àrea d’esports continua funcionant, i el nostre objectiu era continuar potenciant la pràctica d’esport entre la ciutadania, però adaptant-nos a la situació actual”. Per això, setmanalment, es penjarà una graella “igual que la que habitualment tenim a les nostres instal·lacions municipals i dirigides pel mateix equip de professionals”.

Ioga, GAP, balls de saló, fitness llatí o taitxí són algunes de les classes que s’impartiran de manera telemàtica. Però, a més, s’adaptaran activitats aquàtiques, com l’aiguagim o l’entrenament escolar, perquè es puga continuar exercitant des de casa. “Hi ha activitats dirigides per a les persones més majors, per als menors i, naturalment, per a les persones que estan acostumades a entrenar”.

De dilluns a divendres, i des de les 8.30 fins a les 22.00 hores, les persones usuàries de la plataforma #ValènciaEntrenaACasa podran accedir a les classes que més els agrada. No obstant això, es donarà l’opció de poder resoldre dubtes amb els monitors i les monitores en el mateix horari en el qual s’haja marcat l’hora de realització de l’activitat. A més, tal com ha ressaltat la regidora Pilar Bernabé, “les classes, guiades per professionals, estan adaptades als recursos amb els quals compta la gent a les seues cases per a poder realitzar-les sense cap problema”.

Aquesta iniciativa està tenint una molt bon acolliment. De fet, “s’han mobilitzat esportistes valencians perquè animen a la ciutadania a practicar esport”. I és que el foment de la salut és una de les prioritats de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de València.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

catorze + 11 =

bombers
CCCC
Valencia activa