25n
25N
25N

Classes gratuïtes esportives en l'antic llit del Túria

Classes gratuïtes esportives en l'antic llit del Túria
14/02/2019 -

L’antic llit del Túria acollirà dissabte que ve, 16 de febrer, la següent sessió del programa «Activitat Física i Salut» impulsat per la Fundació Esportiva Municipal de València i la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública de la Generalitat «per a promoure activitats vinculades a la promoció de la salut mitjançant la utilització dels equipaments esportius municipals existents a la ciutat».

La regidora de Sanitat, Salut i Esports, Maite Girau, ha recordat «que es tracta d’un programa que cada vegada compta amb major nombre de participants, persones que, orientades pel seu metge, utilitzen les instal·lacions esportives públiques de la ciutat».

Totes les classes són gratuïtes i no és necessària una inscripció prèvia. Estan dirigides per un monitor o monitora amb uns exercicis de baixa intensitat accessible a tots els nivells, perquè cada persona descobrisca les possibilitats que els ofereix el Jardí del Túria durant la pràctica de l’activitat física i l’esport.

En aquesta ocasió la classe es durà a terme d’11.00 a 12.00 hores en la zona adjacent a l’estany del Palau de la Música. Les pròximes sessions se celebraran el 23 de març d’11.00 a 12.00 hores, el 13 d’abril de 10.00 a 11.00 hores, el 18 de maig de 10.00 a 11.00 hores i el 15 de juny de 10.00 a 11.00 hores.

Maite Girau ha convidat a tothom a participar aquest dissabte i en les sessions que se celebraran en els pròxims mesos «per a conéixer amb exactitud els avantatges d’aquest programa»

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × 1 =