25n
25N
25N

Les classes continuaran amb normalitat als col·legis valencians

S’intensificaran els protocols de neteja i la desinfecció dels centres escolars

Les classes continuaran amb normalitat als col·legis valencians
12/03/2020 -

L’alcalde de València ha presidit, aquest matí, la Junta Local de Protecció Civil juntament amb altres membres de la corporació municipal. En finalitzar, ha informat els mitjans de comunicació d’algunes mesures que es duran a terme, com la prevenció en les instal·lacions municipals o la suspensió de les activitats en la xarxa de biblioteques municipals, la suspensió de cursos municipals dels poliesportius municipals, així com dels centres de persones majors en tractar-se d’un col·lectiu de risc.

L’objectiu no és uns altres que minimitzar les afluències de públic per a reduir les possibilitats de contagi. Així i tot, com ha volgut transmetre el regidor de Protecció Ciutadana, Aarón Cano, “estem encara en una fase de contenció“. Per aquest motiu, s’estan duent a terme “mesures preventives perquè l’epidèmia no s’expandisca ja no només víricament, sinó econòmicament”.

No obstant això, de moment, tal com han anunciat, les classes continuaran amb normalitat en els col·legis valencians. Així, mentre que no s’informe en cas contrari, en finalitzar les vacances previstes per a les Falles, l’alumnat haurà de tornar a les aules. Això sí, han informat que es duran a terme protocols de desinfecció i higiene.

Demà, 13 de març, s’ha convocat el Consell Escolar Municipal per a informar-los de la situació de l’activitat escolar, ja que el president de la Generalitat, Ximo Puig, ha anunciat la suspensió dels viatges escolars, i valorar les alternatives possibles. Mentrestant, en altres comunitats autònomes s’ha optat pel tancament dels centres educatius, com és el cas de Madrid, Catalunya, País Basc o Múrcia, entre altres.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc + disset =